https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ti pomurski delodajalci zaposlujejo tokrat

05.09.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

ARCONT GORNJA RADGONA išče SKLADIŠČNIKA ZA KOORDINIRANJE IN ORGANIZIRANJE SKLADIŠČNEGA POSLOVANJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, samoiniciativnost, skrbnost in doslednost. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 15. septembra 2023. 

OBČINA GRAD išče VIŠJEGA SVETOVALCA ZA FINANCE, RAČUNOVODSTVO IN PRORAČUN. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 4 leta delovnih izkušenj. Celotno besedilo javnega natečaja je dostopno na uradni strani občine. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 7. septembra 2023. 

OBČINA RADENCI išče STROJNIKA IV. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo ter 4 mesece delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 5-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 7. septembra 2023. 

MERKUR ZAVAROVALNICA v MURSKI SOBOTI išče ZAVAROVALNEGA ZASTOPNIKA. Za to delovno mesto je potrebna srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in dovoljenje AZN za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja. Ponujajo zaposlitev za določen čas 2 meseca. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. oktobra 2023. 

EKONOMSKA ŠOLA MURSKA SOBOTA išče RAČUNOVODJO VI. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, zahtevno računalniško znanje in poznavanje programa SAOP. Ponujajo zaposlitev za določen čas 18 mesecev. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 19. septembra 2023. 

PAVNITA GORNJA RADGONA išče PROIZVODNO SKLADIŠČNEGA DELAVCA. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 12. septembra 2023. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče DIPLOMIRANO MEDICINSKO SESTRO V NEGOVALNI ENOTI. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in veljavna licenca za samostojno opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 9. septembra 2023. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2023 ob 6:05 gost

      Ne ne in ne hvala za pomurske firme in njihove službe.Ni prihodnosti pri takih delodajalcih.

      20 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2023 ob 16:19 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2023 ob 16:19 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐄𝐚𝐫𝐧𝐂𝐚𝐬𝐡𝟕.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.09.2023 ob 0:52 Davek na zaposlovanje gost

        https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/minister-bostjancic-ta-davek-je-napoved

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2023 ob 6:53 gost

      Kak te ne Panvita in Pomurske mlekarne so pravi raj za delavce. Sanjska sluzba. Se iz Avstrije rinejo k njim.

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.09.2023 ob 10:57 Holazen so vse gost

      Najboljši delodajalec je zavod za zaposlovanje! Tam svetovalke cel život svirajo Kurzu.

      22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.09.2023 ob 11:15 gost

      Ajde delomrzneźi in večni socialci,prijavite se,aja, nikjer ni pogoja o končanem vsaj tretjem razredu posebne šole,te pa tak nimate kaj ponuditi trgu, rajši pišite neumnosti na spletu,vas bo že delovna populacija hranila.

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.09.2023 ob 5:15 gost gost

      ČI ME OGLAS NE ZANIMA ME NE ZANIMA OKEJ POMUREC BRIŠI SRAMOTA KA SE DOVOLITE VSILJUJETE

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.09.2023 ob 10:19 s. gost

      Kdo bo pa še delall tako zavoženi državi kot je Slovenija ? Sedanja vlada dela reveža še večjega reveža ...davek na davek , podražitve plina , elektrike , hrana , bencin , kurjava .....Kje tu sploh lahko še vidiš boljšo in lepšo prihodnost ? Je ni ! Mladina pot pod noge pa na boljše , če se le da . Bodite raje hlapci tujemu kot lastni državi ....država vas bo pustila životariti in , ki se že kaže . Levaki niso nikoli in ne bodo prinesli nič dobrega !

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.