https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Znana je letošnja gazela podravsko-pomurske regije

17.09.2023 ob 10:30  

V Lendavi so razglasili že 23. gazelo podravsko-pomurske regije, ki je tokrat šla v roke podjetju Centernorma. 

Družba Dnevnik je v sodelovanju s Pomursko gospodarsko zbornico, Koroško gospodarsko zbornico in Štajersko gospodarsko zbornico pripravila prvi regijski dogodek v ciklu šestih srečanj 23. generacije projekta Gazela. Priznanje podravsko-pomurska gazela 2023 je prejelo podjetje Centernorma.

Drugi dve nominirani podjetji za regionalno priznanje sta bili podjetji NTR inženiring in Robotehnika.

Komisija je v obrazložitvi izbora prejemnika priznanja zapisala, da dinamično rastoče, trajnostno naravnane gazele Centernorma konkurenca velike Kitajske ne skrbi. Prekaša jih v odnosu do lesa, naravne surovine in trajnosti. Slovenska gazela je gibčnejša, bolje zadovolji potrebe in pričakovanja kupcev.

Jasno opredeljeno imajo ponudbo vrednosti in razlikovalnost od tekmecev. Glavni cilj Centernorme je kupcu poceniti izdelek, ki je hkrati še boljši, ob tem, da je strošek izdelave manjši. Vzvode za to najdejo v inovativnosti, avtomatizaciji in digitalizaciji.

Priznanje je lani prejela Benko-tehna Puconci

Priznanje gazela podravsko-pomurske regije 2022 je prejelo podjetje Benko-tehna Puconci, ki se ukvarja s prodajo materialov gradbenim podjetjem in obrtnikom. Drugi dve nominirani podjetji za regionalno priznanje gazela sta bili podjetji Labelprofi in Mobitex.

O projektu Gazela

Gazela je najstarejši, največji in v svojem jedru trajnostno zasnovan projekt promocije rasti za prihodnja desetletja. Takih je tudi 21 zlatih gazel, hitro rastočih podjetij, ki so brezčasni svetilniki optimizma. Letos projekt Gazela obeležuje 23 let obstoja. Projekt najboljših med najhitreje rastočimi in bonitetno odličnimi slovenskimi podjetji je pripravljen v obliki 6 regionalnih in enega nacionalnega dogodka.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2023 ob 11:00 Karel K. gost

      Zagotovo si je podjetje za slovenski način pojmobanja podjetništva, inovacij in razvoja, zaslužilo to nagrado. Saj si je tudi Horvat Štefan z Bistrice v tem smislu zaslužil vsa občinska priznanja katere je zadnje tedne, ko so občine proslavljale svoje praznike, prejemal po tekočem traku. Saj je predelava lesa koristna gospodarska panoga, vendar se danes razvoj širi in modernizira v drugo smer v izdelavo strojev naprav in računalniške opreme za avtomatizacijo proizvodnje. Kot izgleda teh kvalitetnih podjetij ni v državi ali pa te niso na politični listi, da bi njihovi lastniki bili politično pravoverni in bi iz tega razloga lahko prejeli priznanja in nagrade. V Sloveniji nagrade dobijo tisti kateri božajo politično elito in ji pravijo, da so najboljši najpametnejši, tisti pa kateri tem politikom gledajo pod prste in odkrivajo njihove barabije pa mečejo polena pod noge, se jim v raznih oblikah maščujejo, namesto, da bi ti ljudje dobili državna priznanja in odlikovanja, saj ti preprečujejo korupcijo in ropanje sadove dela in inovacij v državi. Iz tega razloga ni težko ugotoviti, da so priznanja v Sloveniji posledica dobre volje politične elite.

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2023 ob 21:48 eva gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.09.2023 ob 11:08 gost gost

      Ne nakladaj vseved poznamo mi dobro Horvata

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.09.2023 ob 11:21 portret gost

      Mislim, da je za vse najbolj zaslužen Magyar. Tako lepo se slika.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.09.2023 ob 12:31 Karel K. gost

      11.08, tudi drugi ga dobro poznamo, je največji grebator, manipulator, priliznjenec in seveda hiter kot hudič kar je dokazal v parlamentu, ko je zbežal kot strela. Pa ni v tem primeru pomemben Horvat, samo za primer za primerjavo sem ga dal. Morda bi še gornjemu dodal, o tem sem jaz pisal že pred desetletjih, zdaj o tem piše tudi Kučanova novinarka Ljerka Bizilj, morda ji je zdaj Kučan to dovolil, da v Sloveniji dobijo posel le tisti kateri plačajo mafijski davek državnim uradnikom, kateri podeljujejo posle z državo. Politični nastavljenec na KPK Robert Šumi, pravi, da sta za korupcijo potrebna dva-oba. Seveda tako govori, saj mora ščititi politično elito in državne uradnike in krivdo za razvito korupcijo v Sloveniji hoče relativizirati, celo to pripisati tistemu kateri plača mafijski davek. Ja ni druge, da mora plačati, saj potem ne dobi dela in propade, postane kriminalec, namesto, da bi postal kriminalec prejemnik mafijskega davka. Tudi sam sem pred leti delal s podjetjem in doma nisem dobil nobenega dela, ker nisem hotel plačati mafijskega davka, še več javno sem pisal o tem in obelodanjal, kako se vedejo politična elita in državni uradniki. Edina šansa za mene je bila, da sem našel delo v tujini, v Avstriji, Nemčiji. Seveda pa mi niso dali miru ampak so me nenehno maščevalno s strani državnih institucij preganjali, v montiranih upravnih in sodnih postopkih. Torej je Slovenija še daleč od teh pogojev, kot jih imajo podjetniki v zahodni tujini, še vedno le privilegirani lahko poslujejo in salužijo. Pri tem plačevanju mafijskega davka je največji problem, ker ta davek plačajo vsi državljani, saj je zaradi plačanja tega mafijskega davka s strani podjetnika izdelek za toliko dražji. Zato pametnjakoviči kot je ta 11.08 širijo svoje zlonamerne priponke nam kateri vemo kaj se dogaja z namenom, zaščititi korupcijo, lopovstvo, maščevanje, nepravno državo in titoistično lažnivo, lopovsko in lenuharsko politično elito.

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.09.2023 ob 14:08 ko je gost

      ovaj pederčina v rjavih čevljih, ki nikakor ne pristajajo obleki. Rjavi že, (temni) ne pa pederski. Človek mora včasih ločiti, DA NI VSE RJAVO, KAR BI NAJ BILO RJAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.09.2023 ob 14:12 ........ gost

      maš praf, ovi zraven njega mu je pokazal, ka je rjava barva, ki se poda k stilu barv sukniča in ostalega

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.09.2023 ob 14:50 gost

      Na sliki sta dva debila izstopala kot da imata metlo v,,, riti,,. Županek šreif vogrski pa debela direkturca varisa.

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.09.2023 ob 18:20 K. gost

      Da vse poltične funcionarje in birokrate v EU v vseh državah vodi denar in želja po popolni oblasti , je jasno kot beli dan . Da bi to ohranili je seveda treba voditi politiko poneumljanja vseh ostalih prebivalcev , bodisi s tehničnimi sredstvi (smart tehnologija ) bodisi z mediji , pravosodjem , drugimi repesivnimi organi ali različnimi nevladnimi organizacijami . Ljudje , ki se ubadajo s problemi vsakdanjega življenja večinoma ne spremljajo kritično vsega dogajanja in nasedajo ognjemetom pravokacij , ki jih vidijo in slišijo dan za dnem .

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.09.2023 ob 18:22 gost

      (gost K.C.) 18:20

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.09.2023 ob 21:57 Lendavčan gost

      Kaj debela direktorca???? Simpatična baba!!!!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.09.2023 ob 21:57 Lendavčan gost

      Kaj debela direktorca???? Simpatična baba!!!!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.09.2023 ob 21:59 Markojca gost

      Jest bi samo štejla pitajte, če je što vido mojega Đofija???? Ma na sebe nouvo robačo, nove šoulnje pa pri sebi ma debele bankaš!!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.