https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ponedeljkovo dogajanje na prireditvi Ples - noč čarovnic v dvorcu Rakičan

21.09.2023 ob 6:05  

RIS Dvorec Rakičan ponovno organizira tradicionalno prireditev Ples – noč čarovnic, ki bo potekala od petka, 27. 10. do ponedeljka, 30. 10. 2023.

Zadnji dan prireditve bo postregel z večerno glasbeno poslastico na dveh odrih in prižigom grmade. Obiskovalce bodo med drugim zabavali JOKER OUT,  LET3,  VOYAGE in  DINNA.

Ponedeljek: 30. 10. 2023, začetek ob 19:00

JOKER OUT

Ljubljansko peterico Joker Out sestavljajo: Bojan Cvjetićanin, glavni vokalist, Kris Guštin in Jan Petehna na kitari, Matic Kovačič na bobnih ter Martin Jurkovič na basu.

Po letih kaljenja, nase so že prvič opozorili leta 2017 z zmago na Špil ligi v Kinu Šiška ter skladbama Kot srce, ki kri poganja in Omamljeno telo, so se konec leta 2019 povezali s glasbenim producentom Žaretom Pakom in videoproducentom Markom Pircem. Prvi rezultat tega sodelovanja je hit Gola, ki je osvojil tako občinstvo Vala 202 (popevka tedna, jutranji koncert pri Andreju Karoliju) kot komercialnih radijev.

Leta 2020 so izdali singel Vem, da greš, ki je z epsko zgodbo in avdiovizualno podobo presegel območje videospota in vstopil na področje filmske ekstravagance. Uspeh pesmi, ki je tudi napovedal izid dolgometražnega prvenca Umazane misli, jim je poleg popevke tedna priboril legendarni nastop na strehi Radia Slovenija, ki je še dodatno legitimiziral njihovo mesto med nosilci novega vala slovenske glasbe. 

Člani skupine so Slovenijo letošnje leto zastopali na tekmovanju za Pesem Evrovizije v Liverpoolu. Skupina je pela v slovenščini, s pesmijo Carpe Diem pa je zasedla 21. mesto.

LET3

Let 3 je alternativna rock skupina z Reke. Skupina je popularna in prepoznavna tako na Hrvaškem kot tudi v drugih državah nekdanje Jugoslavije, in to zlasti po zaslugi edinstvenih nastopov.

Letos so zmagali na Dori, hrvaškem nacionalnem izboru za evrovizijsko pesem, in s pesmijo Mama ŠČ! zastopali Hrvaško na Pesmi Evrovizije 2023. Uvrstili so se v finale in zasedli 13. mesto.

VOYAGE

Mihajlo Veruović, bolj znan kot Voyage, je srbski reper in igralec. Leta 2015 je debitiral, leta 2019 pa je izdal svoj prvi studijski album Porok i greh. Voyage je postal priljubljen po izdaji singla Budi tu s takratno punco Breskvico. 

DINNA

Dina Arapović – Dinna. Kranjčanka je nastopala že s skoraj vsemi znanimi imeni Balkana, med njimi so s pevci Manche, Rale in MC Stojan.

Znana je po skladbah Drive By, Sta Ja Tebi, Ti Odlazis Ja Ostajem, Tony Montana in Pozuri. 

Prodaja vstopnic

Vstopnice si lahko zagotovite preko spleta: https://www.ris-dr.si/basket ali v v Kavarni in gostilni Dvorec Rakičan ter Turistično informacijskem centru Murska Sobota.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija