https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odprtje zelenega okna v ljutomerskem parku

28.09.2023 ob 8:40  

Ob svetovnem dnevu turizma v Ljutomeru odprli sedmo zeleno okno.

Občinska turistična zveza (OTZ) Ljutomer in Občina Ljutomer, v sodelovanju z drugimi turističnimi društvi, nadaljujeta s postavitvijo zelenih oken, katerih namen je na nevsiljiv način obiskovalce in domačine opominjati na izjemnost krajev in privlačnih lokalnih točk.

Ob svetovnem dnevu turizma, ki ga obeležujemo 27. septembra, so že sedmo zeleno okno v sodelovanju s Turističnim društvom (TD) Ljutomer postavili v Parku 1. slovenskega tabora v Ljutomeru.

Slavnostno odkritje okna, katerega sta zasnovala Saša Žuman in Marjan Kolenko, pa so opravili predsednica OTZ Ljutomer Helena Vaupotič, predsednik Pomurske turistične zveze Uroš Kamenšek, podžupan Občine Ljutomer Boris Filipič in predsednica TD Ljutomer Sara Karba.

Ob tej priložnosti je ljutomerski podžupan  podeli tudi priznanje TD Ljutomer ob 70-letnici delovanja.

Foto: Občina Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2023 ob 0:48 Stefpomokica gost

      Brez županje ljutomerske občine se je dan pokvaril.Olgica,kje si bla?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.09.2023 ob 12:39 Cven gost

      Ja kera pa te je tota z toj široj ritjo ?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.09.2023 ob 19:01 Lotmeržonec gost

      Če je to domet lotmerškega turizma, te se nan slabo piše😩.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.09.2023 ob 8:09 Prlek gost

      Žal je to vse ka se turizma tiče v lotmerki. Prekmurci govorijo o milijonih,lotmerk pa o oknih in kdaj skoz pogledaš si misliš III kak je svet lep. Se lepši bi bija brez Olgice

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.