https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ob stolpu Vinarium kmalu restavracija in vinska klet

28.09.2023 ob 10:00  

Občina Lendava je pridobila gradbeno dovoljenje za gradnjo restavracije in vinske kleti Vinarium, ki bosta stala v neposredni bližini stolpa Vinarium Lendava, najvišjega razglednega stolpa v Sloveniji. S tem korakom želi občina še dodatno utrditi svoj položaj kot destinacija, ki združuje naravno lepoto, kulturno dediščino in kulinarično doživetje.

Gradnja restavracije in vinske kleti Vinarium predstavlja pomemben mejnik v razvoju turizma in trajnostne destinacije v Lendavi.

"Postati občina zelene prihodnosti je razvojna vizija naše Občine. Tudi s pridobitvijo gradbenega dovoljenja za restavracijo in vinsko klet smo korak bliže k uresničevanju tega cilja," je povedal župan Občine Lendava.

Restavracija in vinska klet Vinarium bosta nudili izjemno kulinarčno doživetje, obogateno z razgledom na slikovito pokrajino Lendave. To bo dodalo vrednost turistični ponudbi občine in privabilo obiskovalce, ki bodo imeli priložnost uživati v lokalnih jedeh in vrhunskih vinih, hkrati pa se bodo lahko povzpeli na stolp Vinarium in občudovali panoramski razgled v štiri dežele.

Gradnja restavracije in vinske kleti Vinarium je načrtovana z mislijo na dolgoročni trajnostni razvoj destinacije Lendava. Občina se bo še naprej trudila za ohranjanje naravne lepote tega območja in za izboljšanje življenja svojih prebivalcev ter obiskovalcev, so sporočili iz Občine Lendava.

Foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2023 ob 14:26 Što de zidau? gost

      Kdo bo zidal? Pupa? Kaj pa je s čokoladnico? Zmanjkalo denarja?

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2023 ob 16:31 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2023 ob 18:42 Pupa gost

      Ja jaz bom zidala in šerif. Skupaj bova zidala, se zabavala in se imela rada. Se še kdo pridruži???

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2023 ob 21:22 gost

      Zidala jo bo izredno priljubljena nova šefica Marina, ki gleda jezno kot ris in sika kot kača. Najbolj antipatična in nepriljubljena ženska daleč naokoli. tudi zaposleni nimajo niti ene lepe besede zanjo. Ej Magyar ka si tou za ološa gor nastavo, zavolo te babure še ti na slab glas prihajaš. reši se je, dokler je nej prepozno za tebe.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2023 ob 21:50 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2023 ob 21:50 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.09.2023 ob 17:22 gost

      Vinarium s takšnimi pacienti ide cugrunt,,babure nesposobne pušačice..čez cejli den, drujga ne delajo kak tračajo pa pušijo...Tu trbej moško rukou...ka de red napravo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.