https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Otvoritev obnovljenega nogometnega igrišča z umetno travo

28.09.2023 ob 15:30  

Danes so v uporabo predali prenovljeno nogometno igrišče z umetno travo pri Dvojezični osnovni šoli I Lendava, kot del obeležitve Evropskega tedna športa. Otvoritveni trak so prerezali podpredsednik Nogometne zveze Slovenije Danilo Kacijan, ravnateljica DOŠ I Lendava Judit Vida Törnár in župan Občine Lendava Janez Magyar.

Judit Vida Törnár, ravnateljica DOŠ I Lendava se je uvodoma zahvalila Občini Lendava za skrb, ki jo ta namenja šolskim objektom, in poudarila pomembnost nedavno zaključenega prizidka k šoli, prenovljenega športnega igrišča in gradnje nove telovadnice ob podružnični šoli v Gaberju. 

Podpredsednik Nogometne zveze Slovenije Danilo Kacijan je v svojem govoru izrazil veselje ob današnjem dogodku in izpostavil pomembnost gradnje športnih objektov za šport in zdrav način življenja. Hkrati pa izrazil upanje, da bo strast do športa, ki jo imajo v Lendavi, postala zgled tudi drugod. 

Župan Občine Lendava Janez Magyar je poudaril močno zavezanost občine k razvoju športa, kar se odraža v številnih investicijah, vse pa so usmerjene v spodbujanje zdravega načina življenja. 

Investicija je znašala 251.365,75 evra, pri čemer je Občina Lendava prispevala 108.865,75 evra. 

Nova umetna trava, ki je certificirana kot "FIFA quality", bo omogočila igranje tekem vseh selekcij Nogometnega društva Lendava 1903, pa tudi drugih zunanjih uporabnikov. Hkrati pa bo zagotavljala varno okolje za naše šoloobvezne otroke, so zapisali na občini.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2023 ob 16:29 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2023 ob 19:05 gost

      Ljubljanski ritolizec Kacijan je tudi tam.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2023 ob 21:29 GOST gost

      NAJVEČJI IDIOT JE ŽUPAN OBČINE CANKOVA-----------------SRAMOTA OD DELEGATA.RITOLIZEC LJUBLJANSKI.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2023 ob 21:49 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.09.2023 ob 7:10 gost

      Tej trije debeli prašički keri so prerezali trak bodo verjetno vsak dan na tem igrišču. Po izgledu bi njim to priporočal.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.09.2023 ob 22:34 Cven gost

      Ja kera je pa te tota gospa močna če ona broni za ženski nogomet

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.09.2023 ob 15:28 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Judit je ljeotica gledana skozi kozarec,Fernandel pa kot pač je,konjski nasmeh.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.