https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Murski Soboti potekalo 13. mednarodno športno srečanje paraplegikov

Murska Sobota, 03.10.2023 ob 13:45  

Društvo paraplegikov Prekmurja in Prlekije je v sredo, 27. septembra 2023, organiziralo mednarodno športno srečanje, ki je potekalo na sedežu društva. Srečanja se je udeležilo 52 tekmovalcev iz Hrvaške in Slovenije.

Tekmovalci so se pomerili v lokostrelstvu, pikadu in vrtnem kegljanju. Najboljša lokostrelka je bila Martina Magdalenič iz Varaždina, Anita Trebše je bila druga in tretja Jožica Zadravec. V moški konkurenci je prvo mesto zasedel Jožef Franc, Venčeslav Bezjak je bil drugi in tretji David Slaček, vsi iz Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije.

V vrtnem kegljanju je zmagala Irena Babič, druga je bila Marija Balažic in tretja Marta Janežič, vse iz Murske Sobote. V moški konkurenci je prvo mesto zasedel Silvester Križanič, drugi je bil Ladislav Kepe ter tretji Benjamin Krč.

V pikadu je bila najboljša Anita Trebše pred Marijo Cigler, obe iz Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije, Nataša Godec iz Maribora je bila tretja. V moški konkurenci so v metu pikad slavili člani društva. Največ točk je dosegel Jožef Franc, drugouvrščeni je bil Alojz Velner, na tretje mesto se je uvrstil Andrej Gorza.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2023 ob 21:23 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.