https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Soboški župan sprejel zlate maturante

Murska Sobota, 30.09.2023 ob 15:00  

Župan Mestne občine Murska Sobota Damjan Anželj je danes v MIKK Murska Sobota sprejel zlate maturante iz Mestne občine Murska Sobota, ki so v minulem šolskem letu maturo opravili z zlato odliko.

Pet maturantov je bilo zlatih na splošni maturi: Vita Škarabot in Sven Aleksandar Marinković na Gimnazija Murska Sobota ter Nela Copot, Rene Zorman in Iza Šiftar na Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer.

Dve maturantki sta bili zlati na poklicni maturi in sicer Izabela Štajer na SPTŠ Murska Sobota, ki je zaključila program tehnik oblikovanja, medtem, ko je Živa Rituper postala diamantna maturantka na Gimnazija in srednja šola za kemijo in farmacijo Ruše, kjer je zaključila smer farmacevtski tehnik.

Zlato maturantko Izo Šiftar je župan sprejel že včeraj, saj se zaradi obveznosti današnjega sprejema ni mogla udeležiti, Živo Rituper bo sprejel naknadno, saj se danes udeležuje sprejema diamantnih maturantov pri predsednici Republike Slovenije. Sprejema se ni mogel udeležiti tudi Rene Zorman, ki bo priznanje prevzel naknadno.

Župan je zlatim maturantom izročil posebno priznanje in monografijo Murske Sobote in jim čestital za izjemen uspeh. Povedal je, da smo v občini na njih zelo ponosni ter izrazil upanje, da se po končanem študiju vrnejo v domače kraje. “Računamo na vas in se veselimo, da boste s svojim znanjem in izkušnjami, ki si jih boste pridobili na študiju in v svetu, prispevali k razvoju naše občine in širše regije! Vse dobro na študiju in nadaljnjih življenjskih poteh!” je bodočim študentom biokemije, kemije, strojništva, računalništva in umetnostne zgodovine zaželel Anželj.

* Foto: FB MO M. Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2023 ob 17:17 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2023 ob 22:06 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.10.2023 ob 13:43 Irena z. gost

      Vsem zlatim maturantom in tudi ostalim, ki boste nadaljevali studij, zelim veliko uspeha, po koncanem studiju pa cimprejsnjo zaposlitev. Vsem vse dobro ob pisanju novega poglavja v vasem zivljenju.🌞

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.10.2023 ob 4:24 Kaj pa bi z gost

      maturo. Znanje se ne ceni. Denar vlada.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.10.2023 ob 7:53 gost

      Te je tűdi prevzel od dr.Pendreka navado in se zelo rad slika

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.