https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Iz reke Mure ujel 10-kilogramskega sulca

 

Aleš Harc, član Ribiške družine Mura Paloma, je na območju Alterjeve grabe na Zgornji Velki ujel 96 cm velikega in skoraj 10 kilogramov velikega sulca.


"Danes je pravi čas za sulca", si je rekel Harc, ko je šel poizkusit srečo na Muro in še kako prav je imel. Ulov mu je uspel s silikonsko ribico, kralj voda pa je nanjo prijel v najhitrejšem toku za kamni. Sulca je Harc na suho spravil po 45-minutah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. xx
      23.12.2011 ob 13:46 xx

      Saka čast!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.