https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dedek Mraz in karaoke na OŠ Bogojina

Bogojina  

Na zadnji šolski dan v tem koledarskem letu so na OŠ Bogojina priredili že tradicionalne karaoke, srečelov, tombolo in medsebojno obdarovanje, učence pa je obiskal tudi Dedek Mraz, ki je s seboj prinesel nekaj dobrot.

 

Kakor vsako leto so tudi letos priredili na osnovni šoli v Bogojini kulturni program pred decemberskimi prazniki. Organizacijo sta tokrat prevzeli učiteljici Melita Piberčnik in Katja Vrbančič.

Na karaokah je letos sodelovalo sedem učencev, ki so bili tako dobri da so si kar vsi razdelili prva tri mesta. Tretje mesto so tako zasedli: Marko Ošlaj s pesmijo Gotta be you (One Direction), Tjaša Gerič s pesmijo Ili ona, ili ja (Jelena Rozga) in Selena Tivadar s pesmijo Last Christmas (Cascada). Drugo mesto sta si delila Maks Kardoš s pesmijo Ai Se Eu Te Pego (Michael Teló) in pa Sara Tratnjek s pesmijo Neka ljudi govore (Vesna Pisarovič), prvo mesto pa sta zasedli Sara Nemet s pesmijo Beautiful (Megan Nicole) in Daniela Vaš s pesmijo My heart will go on (Celine Dion).

Kulturni program so dodatno popestrili še otroški zbor ter šolski orkester. Pred razglasitvijo rezultatov karaok pa je učence obiskal Dedek Mrazi z palčki, ki je prebral pisma vsakega razreda in pohvalil ter pograjal nekatere učence, slednji pa so morali obljubiti, da se bodo poboljšali.

Po kulturnem programu so devetošolci izvedli srečelov in tombolo. Pri tomboli so pri prvi triadi imeli glavni nagradi papigo, ki jo je dobila in šolska torba napolnjena s potrebščinami. V drugi triadi sta bili glavni nagradi hišni zajček in Sveto pismo. Tretja triada pa je imela za glavni nagradi 2x bon za urejanje in nego nohtov. Glavni nagradi tombole pa sta bila 2x bon za venček ob 1. novembru (izdelava po želji).

Razdelila se je Novoletna pošta, katere mentorica je bila Marjetka Erdelji, v vsakem razredu pa je potekalo medsebojno obdarovanje, katerega so se letos najbolj razveselili v 1. razredu, saj je zanje obdarovanje potekalo prvič.

Devetošolci pa so skupaj z razredničarko Melito Nemec pripravili tudi tradicionalno zdravico za učitelje in ostale delavce šole in tako z njimi preživeli še zadnje skupno osnovnošolsko božično druženje.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.