https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Podpisana pogodba za preureditev prostorov bivše ekonomske šole

13.10.2023 ob 13:05  

Danes, 13. oktobra, je bila v sejni sobi Mestne občine Murska Sobota podpisana pogodba z izvajalcem del za začetek preureditve bivše Ekonomske šole, s katero bodo v Murski Soboti pridobili 15 stanovanj za mlade in mlade družine ter občane Mestne občine Murska Sobota.

Pogodbo sta podpisala direktorica Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Murska Sobota Gaby Flisar in s strani izvajalca del Pomgrad d.d. član uprave Boris Sapač, sporočajo z murskosoboške občine.

Spomnimo, da poslopje nekdanje Ekonomske šole v središču mesta Murska Sobota sameva že od leta 2008, ko so odprli novo Ekonomsko šolo. Zgradbo bodo sedaj obnovili in v njej urediti stanovanja za mlade in mlade družine.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2023 ob 14:06 Sobočanec gost

      za 15 stanovanj 2,2 milijona? to je 146 tisoč na stanovanje.... za ta denar bi sezidali 15hiš....

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2023 ob 15:37 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2023 ob 14:45 Karel K. gost

      Mora Pomgrad zaslužiti! Kako to, da to ne preureja katero drugo morda privatnmo podjetje iz Prekmurja, zakaj je to obvezno, da to preureja Pomgrad. Tu ni potrebno neke težke zemeljske mehanizacije, niti ne dvižne, za izvedbo. Saj je to, kar jaz problematiziral v Sloveniji samoumevno, da dela katera oddaja država in s tem tudi Občine pridobijo privilegirana podjetja, podjetja vb lasti privilegiranih lastnikov.

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2023 ob 15:09 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Kàroly,lep dan je,uživaj socialistično penzijo..Pač nisi uspel kot pobesneli janševec.Uživaj v državnih plenicah.Lep dan je.

        7 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2023 ob 15:11 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      PS,ta Kàroly je tak bedasten.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.10.2023 ob 16:23 Karel K. gost

      Je bil tu izpeljan javni razpis kot se to mora delati? Zagotovo ne, če pa je bil pa so se zneski skrili v korist Pomgrada. Ta Flisarjeva Gabika se itak ne razume v gradbeništvo. Zakaj ni podpisal Župan. Zato, ker če bo kaj narobe pri kvaliteti izvedbe ali izvedbi finačnih poslov, on ne bo nič kriv, čeprav bo ta glavni, ona pa bo rekla, da ona ni nič vedela. Spet bodo Pomgrasdovi delavci sedeli in ko bi morali delati, bodo naganjali računalnike in se šli igrice, kot je to bilo v primeru nadgradnje Zdravstvenega doma. Oni ta glavni kateri so podjetju to dodelili pa bodo veseli zaslužka.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.10.2023 ob 16:26 Karel K. gost

      Saj nebi bil problem, da je to dobil Pomgrad, vendar se na ta način izkazuje, da vsa podjetja v državi niso v enakopravnem položaju, ne morejo se razvijati pa čeprav imajo znanja in morda tudi kapacitete. To pa siromaši slovenski gospodarski potemcial, saj sposobni ne morejo s svojim znanjem uresničiti svojih sanj, privilegirani pa kasirajo dodatne denarje, ker ne poznajo najnovejše gradbene novosti katere skrajšujejo čas gradnje in pocenjujejo gradnjo.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2023 ob 21:39 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.