https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Moravskih Toplicah zagorelo osebno vozilo

25.10.2023 ob 19:45  

V Moravskih Toplicah je gorelo osebno vozilo. Domačini so delno omejili požar, ki so ga gasilci dokončno pogasili.

Uprava za zaščito in reševanje poroča, da je ob 18.44 v Kranjčevi ulici v Moravskih Toplicah pod nadstreškom gorelo osebno vozilo.


Pred prihodom gasilcev PGD Moravske Toplice so domačni delno omejili požar na vozilu, gasilci pa so ga dokončno pogasili in objekt pregledali.

Fotografije so simbolične: Pixabay, arhiv Pomurec

      Fotogalerija

      Komentarji

      info_outline

      Opozorilo

      Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

      Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

      Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.