https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mobilni paliativni tim bogatejši za novo električno vozilo

29.10.2023 ob 11:40  

Splošna bolnišnica Murska Sobota bogatejša za novo električno vozilo za potrebe Mobilnega paliativnega tima.

“Mobilni paliativni tim Splošne bolnišnice Murska Sobota deluje že dve leti. Trudimo se, da tovrstno oskrbo, ki pomeni oskrbo hudo bolnih v zadnjem obdobju življenja, omogočamo vsem prebivalcem Pomurja. Oskrbo izvajamo pretežno na domu, za kar potrebujemo tudi vozilo.

Z dnem, 26. oktobrom 2023, je Mobilni paliativni tim Splošne bolnišnice Murska Sobota, s strani Ministrstva za zdravje, prejel novo električno vozilo, ki je popolnoma opremljeno. Vsebuje prenosni laboratorij, ultrazvok, prenosni EKG, koncentrator kisika in druge številne pripomočke, ki jih zdravnik in medicinska sestra potrebujeta za kakovostno obravnavo na terenu.

Nova pridobitev je bolnišnico in ekipo Mobilnega paliativnega tima zelo obogatila, zato se ob tej priložnosti zahvaljujemo Ministrstvu za zdravje, ki je denarna sredstva pridobilo v okviru Evropskega projekta »Krepitev paliativnih mobilnih timov« iz Načrta za okrevanje in odpornost Republike Slovenije,” so sporočili iz Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Foto: SBMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2023 ob 15:02 radoveden gost

      Dža ne vijdin prejgnje na palijativi. Čikstak ste jo doj vničili. Samo romle.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2023 ob 18:05 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2023 ob 17:41 kilonja gost

      Namesto te električne igrače bi jim kupili 2 malo manjša bencinarja .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.10.2023 ob 20:22 Gajdar gost

      Ker ni možno komentirati pod članki iz Rakičana bi glede na videno izrazil veliko čestitko Celecu, da ja bil sposoben v Rakičanu gor postaviti tako veliko večdnevno prireditev. Takšnega zmagovalnega "konja" se ne menja, tudi če je v svojem delu naredil kako napako. Namesto, da so poslušali Abaka, ki v svoji stranki ni dosegel praktično nič, bi morali Celeca zaščititi.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.10.2023 ob 3:20 proti upokojencom gost

      novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/slovenija-je-na-poti-v-velike-tezave

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.