https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so aktualne zaposlitve tega tedna v Pomurju

08.11.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

 

ZAVOD ZA OKOLJE IN TURIZEM DOBROVNIK zaposli TRAKTORISTA, STROJNIKA za določen čas, 12 mesecev oz. z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, 2 leti delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B in F kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 21. novembra 2023. 

INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OKOLJE IN ENERGIJO zaposli SVETOVALECA V OBMOČNI ENOTI MURSKA SOBOTA. Nudijo delo za določen čas oz. do 30. decembra 2024. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo ipd., 7 mesecev delovnih izkušenj, strokovni izpit iz splošnega upravnega postopka druge stopnje (opraviti v 3 mesecih od sklenitve delovnega razmerja) in obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv (opraviti v 1 letu od sklenitve pogodbe o zaposlitvi). Zaželeno: opravljen preizkus znanja za vodenje in odločanje v prekrškovnem postopku, vozniški izpit B kategorije in osnovno znanje z delom na računalniku (Word, Excel, e-pošta, baze podatkov, internet). Kandidati naj oddajo prijavo na obrazcu, ki je objavljen na spletni strani portala gov.si do 9. novembra 2023.

MEDICOP - specialna oprema d.o.o., nudi delo SKLADIŠČNIKU za določen čas, 12 mesecev. Poskusno delo traja 2 meseca, delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo srednjo strokovno oz. srednjo splošno izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, osnovno znanje angleškega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 13. novembra 2023. 

Podjetje SÜNKEL M, LENDAVA zaposli REFERENTA KNJIGOVODSTVA - REFERENTA PRODAJE. Nudijo delo za določen čas 12 mesecev oz. z možnostjo podaljšanja. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, osnovne in splošne izobraževalne aktivnosti/izidi, podrobneje neopredeljeno, vozniško dovoljenje B kategorije, znanje Slovenskega in Madžarskega jezika in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 29. novembra 2023.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA nudi delo DIPL. MEDICINSKI SESTRI V URGENTNI DEJAVNOSTI. Nudijo zaposlitev za določen čas 9 mesecev, poskusno delo traja tri mesece, delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo ipd., smer Zdravstvena nega in babištvo, znanje slovenskega jezika, osnovna računalniška znanja in veljavno licenco za opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 11. novembra 2023. Zaposlijo tudi DIPLOMIRANO in SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI.

Zavod Karitas za oskrbo, nego in socialo za kombinirano delovno mesto išče STREŽNICO - SOCIALNO VARSTVO IN VZDRŽEVALEC PERILA. Nudijo delo za določen čas oz. čas nadomeščanja bolniških odsotnosti in možnosti koriščenja dopustov. Poskusno delo traja 1 mesec, delovne izkušnje niso zahtevane. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Socialna varnost, nacionalno poklicno kvalifikacijo socialni oskrbovalec / socialna oskrbovalka na domu, vozniško dovoljenje B kategorije, zaželeno, da kandidati pogovorno govorijo madžarski jezik. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 9. novembra. 

ELMOND, ELEKTROMONTAŽNE STORITVE, D.O.O., LENDAVA išče VOZNIKA TOVORNEGA VOZILA. Nudijo zaposlitev za določen čas 3 mesece, poskusno delo traja 3 mesece. Pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo, alternativno srednjo poklicno, tri leta delovnih izkušenj vozniško dovoljenje B in C kategorije, zaželeno usposabljanje za kodo 95 in izpit iz upravljanja hidravličnih dvigal. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 14. novembra 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.11.2023 ob 12:42 gost

      Vsi ministri prejšnje vlade Janeza Janše so dobili službo v vladi Janeza Janše keri po novem vlada iz ozadja. S tem se pa pripravlja na prevzem vlade in spet bodo glupi Slovenci po mnenju SDS debilov. Zaprti brez vsake pravice brez prave resnice na RTVS spet bodo otroci morali na sodišče spet bodo tiste ki izrazijo svoje mnenje preganjali z vodnim topom in strupenimi plini spet se bodo financirali oligarhi za davkoplačevalski denar, mladina SDS bo spet dopustovala za denar Slovencev na bajnih destinacijah in se prevažala z avioni na državne stroške itd.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.11.2023 ob 12:45 gost

      Najbolj je vesel Počivalšek keri je pokradel pol Slovenije pa zanič ni odgovarjal. Kajti vsi postopki so se po meli pod preprogo keri so pa rešeni pa stojijo v predalu kjer čakajo da jih vlada SDS vrže v koš.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.11.2023 ob 12:51 gost

      Srb iz dneva v dan isti komentarji , ki so za burlesko ne pa na portal ha,ha,ha,ha,ha zabljuženi do fondamenta ha,ha,ha,ha,ha,ha

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.11.2023 ob 15:31 gost

      Ha, ha ha,,,, debil SDS hlapec,,, malo poglej komentarje od sosednjih držav. Kako se delajo norca iz tvojega vele pizdek SDS vodije. Keri poziva Slovence k orožju. Ali se pripravlja na dan osvobodilne fronte 2023. Se sprašuje hrvaški predsednik države.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.