https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Grožnji v Lomanošah in Dolnji Bistrici ter dva hujša prometna prekrška

09.11.2023 ob 6:45  

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, štiri povoženja divjadi, dve poškodbi vozila na parkirišču in dva hujša prometna prekrška.


Na področju kriminalitete so policisti evidentirali kaznivi dejanji grožnje v Lomanošah in Dolnji Bistrici, poškodovanje tuje stvari v Svetem Juriju ob Ščavnici, tatvino registrske tablice v Moravskih Toplicah ter vloma v poslovni objekt in kolesarnico v Murski Soboti.

Pri zagotavljanju prometne varnosti so imeli policisti v Doliču v postopku voznika, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo.

Na Hotizi pa so policisti zaustavili tujca in ugotovili, da je vozil močno pod vplivom alkohola. Vozniku je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje ter bo tekom dneva odpeljan v nadaljnji postopek na Okrajno sodišče v Ljutomer.

Razen tega tujca, policisti v prvi polovici trajanja poostrenega nadzora nad psihofizičnim stanjem voznikov, niso zaznali voznika, ki bi vozil močno pod vplivom alkohola ali psihoaktivnih snovi. Naj tako ostane tudi v prihodnjih dneh. Za varnost v prometu smo odgovorni vsi udeleženci, zato poskrbimo, da bodo tudi v času martinovanja naše ceste varne za vse. 

Pogostejše meritve z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornji Petrovci. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.11.2023 ob 15:57 gost

      Mošt že dela s puno paro !

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.11.2023 ob 16:58 gost

      Mošt dela čez celo leto s puno paro !

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.11.2023 ob 2:21 Ma za umorjene nisu povedali gost

      https://www.zurnal24.si/slovenija/sredi-noci-tolpa-nad-nic-hudega-slutece-ljubljancane

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.