https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kdo si zasluži naziv za naj prostovoljca?

19.11.2023 ob 15:00  

Murska Sobota nosi naziv »Prostovoljstvu prijazno mesto«, saj spodbuja in podpira prostovoljske programe in medgeneracijsko prostovoljstvo.

»V naši sredi prostovoljci opravljajo izjemno delo v dobro skupnosti. Podpora njihovemu delu pomeni kakovostnejše življenje za vse v naši občini.«

Na Mestni občini Murska Sobota tako pozivajo vse organizacije, društva, zavode, občanke in občane, da podajo predloge za podelitev županovih priznanj prostovoljcem, za katere menijo, da so bili v letu 2023 najbolj požrtvovalni in predani izvajanju prostovoljnega dela.

Priznanja bodo podeljena v naslednjih kategorijah:

  • Naj prostovoljec / prostovoljka (posameznik)

  • Naj prostovoljno društvo

  • Naj prostovoljna organizacija

  • Naj prostovoljni dogodek


V predlogu za podelitev naziva navedite sledeče:

  • Predstavitev posameznika oz. društva / organizacije /dogodka

  • Predstavitev delovanja na področju prostovoljstva

  • Cilji, ki so bili s prostovoljnim delom doseženi

Vloge naslovite na Mestno občino Murska Sobota, Kardoševa 2, Murska Sobota ali jih pošljite po elektronski pošti na: mestna.obcina@murska-sobota.si, najpozneje do 29. decembra 2023.

Prispele vloge bo obravnavala posebna komisija. Podelitev priznanj bo potekala spomladi 2024, so sporočili iz Mestne občine Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.11.2023 ob 15:40 Gost gost

      Naj prostovoljci so vsi ki pišejo nanpkmurca

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.11.2023 ob 18:15 kilonja gost

      Naj prostovoljec je debeli srpski fačuk, on praktično zastonj ( 1 cent na komentar od Kučana je praktično nič,torej 1 € na dan) vse dni presedi pred računalnikom in dela reklamo slovenski levici čeprav nima nič od tega razen tega da je deležen občasnih pohval,to je obdobje ko se mu aktivira bipolarna motnja in hvali sam sebe na pomurcu :)

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.11.2023 ob 18:32 gost

      Naj prostovoljec si zasluži božiček.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.