https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V središču Murske Sobote deluje nova znamka »Business Point«

24.11.2023 ob 13:00  

V središču Murske Sobote so včeraj lansirali novo blagovno znamko Business Point.

V bivših prostorih Pomurskega tiska na Lendavski ulici 1a v Murski Soboti so včeraj lansirali novo blagovno znamko Business Point -Točko poslovnega uspeha. Tako so prispevali k obnovi degradiranih industrijskih površin ter urbanemu razvoju, ko so obnovili del prostorov nekdanje tiskarne Pomurski tisk.

Blagovna znamka Business Point združuje sedem podjetij, ki razumejo, da povezanost krepi varnost, prinaša večjo prepoznavnost, učinkovitejši tok znanja ter druge sinergije. Večji del podjetij se ukvarja s področjem poslovnega svetovanja (finančno svetovanje, računovodstvo, davčno svetovanje, iskanje virov in podjetniških povezav ...), drugi segment skupine pa s proizvodnjo zelene električne energije. Ključni cilj poslovne skupine BP je, da stranka na enem mestu dobi večino potrebnih storitev, zaradi česa se lahko poglobljeno posveti svoji osnovni dejavnosti.

Podjetja: S.R.P. - računovodske storitve in svetovanje d.o.o.; Sun, podjetje za svetovanje, marketing in trgovino, Gornja Radgona d.o.o.; F.R.D., poslovne storitve, d.o.o.; Business Point Akademija, zasebni neprofitni zavod za izobraževanje; GEP GREEN, družba za inovativni razvoj, d.o.o.; PANONICA ENERGETIKA d.o.o., družba za energijo, posredništvo in trgovino in QSocial, upravljanje kakovosti d. o. o. tako sestavljajo poslovno skupino Business Point. Dve od podjetij letos praznujeta trideseto obletnico delovanja, druga so mlajša, kar skupini prinaša uravnoteženost izkušenj in svežih idej. V skupini je zaposlenih 27 sodelavcev, povezane družbe pa letno ustvarijo 5,7 milija evrov prihodkov. 

V okviru poslovne skupine deluje tudi Business Point Art, prostor, ki je namenjen povezovanju, druženju in vključevanju, s poudarkom na prepletu umetnosti in podjetništva. 

Zbrane je nagovoril tudi župan Mestne občine Murska Sobota Damjan Anželj, ki je čestital vodstvu in zaposlenim, da premorejo drznost, strast in odgovornost, vse troje so vrednote poslovne skupine. "Vesel sem, da so degradirano industrijsko zgradbo nekdanje “kartonaže” - na katero številne Pomurce vežejo lepi spomini - preuredili v sodobne in prijazne poslovne prostore!"  je povedal župan.

Rdeča nit dogodka, ki so se ga poleg poslovnih partnerjev in drugih gostov udeležila tudi predsednik Obrtne zbornice Slovenije Blaž Cvar in predsednik Pomurske gospodarske zbornice Robert Grah, so bile vrednote poslovne skupine: drznost, strast in odgovornost. 

Predsednik Obrtne zbornice Slovenije Blaž Cvar je izrazil zbranim čestitke za ta pogumni korak in inovativen koncept. Pri tem pa je dodal, da podjetništva ni brez strasti, ki je ena izmed temeljnih vrednot poslovne skupine. 

Predsednik Pomurske gospodarske zbornice Robert Grah, pa se je v svojem govoru dotaknil odgovornosti, ki je tretja vrednota poslovne skupine, pri tem pa poudaril, da so vsi najprej odgovorni do svojih najbližjih. In samo če si odgovoren, se ustvari zaupanje. In poslovno skupino Business Point odlikujejo vse tri vrednote, drznost, strast in odgovornost, kar je ključ do dolgoročnega uspeha.

Dogodek pa je povezoval Jaka Žilavec. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.