https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zgradili bodo pločnik z javno razsvetljavo in obnovili vodovod

28.11.2023 ob 11:15  

Župan Občine Moravske Toplice Alojz Glavač in direktor podjetja Teleg-m Milovan Gazibarić sta podpisala pogodbo za izgradnjo enostranskega pločnika z javno razsvetljavo in obnovo vodovoda v naselju Ivanci. Podpisu pogodbe je prisostvoval predsednik Krajevne skupnosti Ivanci Alojz Trplan.

Vrednost pogodbenih del je 796.412,57 evra z davkom na dodano vrednost. Investicija bo financirana s sredstvi proračuna Občine Moravske Toplice. Dela bodo predvidoma zaključena do konca junija 2024.

Območje gradnje je v naselju Ivanci ob lokalni cesti LC 269071 Murska Sobota – Noršinci – Ivanci. V sklopu projekta dograditve pločnika se predvidi tudi ureditev avtobusnega postajališče, zaščita in dograditev obstoječih komunalnih vodov, obnova dela sekundarnega vodovodnega omrežja ter novogradnja cestne razsvetljave in ureditev elementov za umirjanje prometa v oziroma iz naselja Ivanci. 

Izvedba investicije bo pozitivno prispevala k izboljšanju prometne infrastrukture v naselju Ivanci, dvignila raven varnosti vseh udeležencev v prometu, izboljšala kakovost življenja lokalnemu prebivalstvu ter prispevala k boljšemu estetskemu videzu in večji urejenosti naselja, so sporočili iz Občine Moravske Toplice.

Foto: Občina Moravske Toplice.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2023 ob 13:13 gost

      Kak so pojbi veseli da se bo med njimi tudi kaj razdelilo. Kajti vsak projekt ima kake po stranske primanjkljaje.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2023 ob 14:24 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2023 ob 15:42 Karel K. gost

        Kaj pa Evropska Golobova sredstva za pomoč Glavaču za ta namen iz kvote tistih 500 milijonov EUR.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.11.2023 ob 20:17 Brejgaš gost

      Banda občinska v Filovcaj nemrete enga projekta zaklučete že idete dale.Nase pejneze za vodovod ste ponucale v Bogojanski unikatni rondo prinas pa nemrete asvalta dokončate ka mo zdoj po zijme po vejsi slalom vozile.Nas pa močno zanima kdo te nazaj naprovele po vsej trej bregaj ko ste ga vničele šteroga so občani sami plačale.Novoga vodovoda pa nemrete priklopite ka mo zdoj pa še eno leto čakale kok grobe asvalt.Dotalno nesposobni na toj občine.Še stoga vodovoda de ednok redna pizdarija gratala

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.11.2023 ob 20:47 Filovčan gost

      Filovčari, kjer nas je 500 prebivalcev, v Ivancih pa 200, že več kot eno leto trpimo neznosne muke - ne moremo do svojih domov, ogromne jame na cesti, sedaj jaški, štleči iz ceste, veliko avtov uničenih. Naša potrpežljivost je neizmerna, ker smo menili, da pač mogoče občina nima denarja, bomo potrpeli, da še pol leta ne bo asflalta. Ampak - Ni tako, denar očitno je. Čemu sedaj pločnik na Ivancih, v Filovcih pa so rekli, da ga naj ne pričakujemo ?? Zakaj moramo v Filovcih čakati asfalt po bregih še pol leta, čeprav so ceste neprevozne, drugod pa se preseravajo ?? Si naša deca, ki jih je sigurno več kot v Ivancih, ne zasluži pločnikov ? Je bilo nujno v Sebeborcih prej ceste asfaltirati, kjer je župan doma, in sedaj na Ivancih, kot pri nas? Tako se ne bi smelo delati v nobeni občini, upam, da se bo ta politika čimprej končala s pravimi ljudmi na oblasti.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.11.2023 ob 21:46 Brejgaš gost

        Če pa nešterne Filovčare nebe dali enoga centemetra zemlej vkroj ka be se napravele pločnike.Takšne občina nujca ka te lejko pravijo ka nemrejo delate ka občane ne dajo njim pa ostanejo pejneze.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2023 ob 19:57 Razkurjeni gost

        SUMLJIVA SO POTA ŽUPANOVA !!!!Za župana je kandidejrau samo zaradi vekše penzije ,če pa što mijsli ka je on kandidejrau za občane je pa v veliki zmoti ! On baje zna samo tisto ka so njemi oz so ga deca v šauli navčila .

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.11.2023 ob 21:53 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Sam vprašam kje je ta vukojebina Fifocotara.....?

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2023 ob 8:59 Brejgaš gost

      Samo objavljate kok župan podpišavle nove projekte in pogodbe tau ko pa v tej projektaj dogajajo katastrofe pa nedokončanje del pa ništa.V Filovcaj že dela župan eno leto vodovod pa ceste

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2023 ob 9:47 gost

        tij filovčar si zgleda stari komuništ, ka bi samo neka meu, dau pa nebi nič, niti cm zemle za cesto ali pločnik, a?

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.11.2023 ob 11:25 gost

      Če bi se pošteno delalo, bi dali meter nej cm zemle. Ampak dela se tak tak. odvodnjavanje katastrofa, enomi se denejo rešetke pred vhodom, drugi mo pa vedno skakali z in na dvorišče.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.12.2023 ob 9:09 Trotel gost

      Racoviva molo se doj stovta s ten lormanjon

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.