https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policista v Ljutomeru občanki rešila življenje

23.11.2023 ob 13:30  

Policista Policijske postaje Ljutomer sta med opravljanjem nadzora zaznala starejšo, neodzivno gospo, ki sta ji s hitro odzivnostjo rešila življenje. 

V minulem tednu sta policista Policijske postaje Ljutomer Miran Gašparić in Robert Marin v jutranjem času opravljala nadzor gostinskega lokala v Ljutomeru. Med razgovorom z najemnico lokala sta policista zaznala starejšo gospo, ki ji je postalo slabo in je bila neodzivna. 

Policista sta takoj pristopila do osebe in opazila, da se je dušila. Nudila sta ji prvo pomoč, osebo položila na tla v bočni položaj in ji sprostila dihalne poti.

Med tem sta obveščala tudi Operativno komunikacijski center, ki je na kraj napotil delavce NMP Ljutomer. Do prihoda reševalcev sta ji kontrolirala življenjske funkcije. Nakar je bila odpeljana na zdravljenje v bolnišnico.

Danes sta se policista odzvala na povabilo občanke. Zahvalila se jima je za pomoč, ki sta ji jo nudila. Ponosni smo na naša policista, ki sta s hitro odzivnostjo rešila življenje občanki, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: PU Murska Sobota, arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.11.2023 ob 14:24 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.11.2023 ob 17:14 gost

      Znankar dobijta nagrado !!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.11.2023 ob 17:49 Državljan gost

      Čestitke obema policistoma.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.11.2023 ob 3:59 Madijske neresnice gost

        https://lokalno.svet24.si/2023/11/23/282327/aktualno/dl_vaska_straza_na_dolenjskem_____delamo_le_to__kar_bi_morala_policija

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.11.2023 ob 20:17 gost

      Nadzor gostinkega lokala???😂😂😂 A policija res misli, da smo idioti? Le kaj sta počela zjutraj v gostilni? To, da sta (na srečo) pomagala ženski, še ne opravičuje dejstva, da sta bila v službenem času v gostilni. Pa nehajte z nekašnimi nadzori!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.11.2023 ob 20:23 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Smešno,opravljala sta nadzor,na kavo sta prišla...ka zaj....normalno....baba penzionistična se je štela vtegnuti....pa sta preprečila.....krofeka častim za pogum komandersko,ne za penzijo.Mater,še želejzje bosta dobila,jaz pa té cel svoj životec plačujem.....mater.....

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.11.2023 ob 20:37 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Mater,niti jaz nisem bil tak komandos v JLA(cel čas v pogonu antiterorističnem),no,nisem pa,res,starim infarktnim babam zval rešvatelje pogumne.NAŠI POLICJOTI SO DNO,KI SE DVIGUJE MED STARIMI BABAMI.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.11.2023 ob 20:48 Gajdar gost

      Velika čestitka obema policistoma. Komentiranje Lendavskega nadvojvode (original) je nevredno človeka. Vsak človek je dragulj v človeški kroni, je enkraten in nenadomestljiv. Narod, ki ne spoštuje svojih starejših državljanov ni vreden nič. Srčno upam, da so takšni izmečki kot je komentator, ki misli da je lendavski nadvojvoda le redki psihopati, ki nimajo ne morale ne etike in sramotijo nas poštene in častne Slovence. Opozoril, bi upravljalca spletnega časopisa www.pomurec.com, da lendavskega nadvojvodo v skladu z veljavno zakonodajo trajno izbriše iz navedenega spletnega časopisa!

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.11.2023 ob 21:51 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Bedak imbecilni,Gajdar,ko boš cvoknu(boš v enem tednu),bom jaz še vedno tu.

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.11.2023 ob 23:03 gost

        Gajdar, to, da sta pomagala starejši gospe, ju ne opravičuje od tega, da sta bila v službenem času v lokalu. Pa ja ne verjameš, da sta bila res v nadzoru lokala? Kar se pa tiče Lendavskega nadvojvode, pa se s tabo strinjam, čeprav močno sumim, da nekdo piše pod njegovim nickom. Orginalni se ne spušča na tak nivo.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.11.2023 ob 21:06 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Gajdar sramotni in poscani,bedak posrani,kaj pa si?Kaj sta pa naredila,nič,tudi v lokalu bi naredili enako.Če je mislila cvoknuti naj bi šla pred komunalo ....Prav malo me briga za te cuzlaste ,trepetajoče denarjemajoče,nikoli zaslužne penzične.Najboljše je bilo dva tri mesece ko so zjutraj imeli dve uri po trgovinah.....Zdaj pa bakrene pejneze iščejo,trepečejo,po poscanem in fajhtnem smrdijo......IN,SEM LENDAVSKI NADVOJVODA,TI PA OKOLI ČASTI NISI NITI POMETAL.KOJI KURAC PA SE RAZUMEŠ V ZAKONODAJO?ŠE KAJ...?

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.11.2023 ob 22:13 lepec gost

        Kaj je lendavski??? Kaj se ti je zamerilo a imaš že vonj po cipresah????? Nekaj se ti je moglo hudo zameriti???? A si si prdil pod nos in ti je plin udaril v glavo - kurje možgane?????

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.11.2023 ob 22:08 gost

      Cvokno boš ti, mater ti blesavo, prle boš ti stari, kak pa gospa mlada, pazi, pazi, karma je Velka prasica.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.11.2023 ob 23:36 Alissa gost

      Vroča dekleta čakajo na vas na ----- Xmiss.pw

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.11.2023 ob 7:32 . gost

      Narod je tak pohlepen grato in sebičen. Drug drugome več nikaj ne privoščimo. Sramota. Najbole žalostno pa je ka se oglašajo v komentaraj (nesramnij) glij tiste ka bi mimo gospe šli ko da se nikaj ne dogaja. Bla na kave al nej nema veze, lidje drage malo ste mimo drapnole point. Namesto ka bi čestitale pohvalile ka kole, se obnašate kak slednje kurve nehvaležne. Pa lp

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      24.11.2023 ob 8:12 Lendavčan gost

      Lendavski pridi na eno kavo v Mlinček!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.