https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo varilca, čistilko ter učitelja razrednega pouka

29.11.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s tem, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

Osnovna šola Fokovci zaposli učitelja razrednega pouka. Nudijo delo za določen čas oziroma do 31. avgusta 2024. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnja) izobrazbo, smer: Izobraževalne znanosti ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: kandidati k vlogi priložijo potrdilo o izobrazbi in strokovnem izpitu ter potrdilo Ministrstva za pravosodje o nekaznovanosti in potrdilo sodišča, da zoper kandidata ne teče kazenski postopek pred sodiščem za kaznivo dejanje zoper spolno nedotakljivost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 30. novembra 2023.

MEDICOP - specialna oprema d.o.o., zaposli vodjo projektov za področje elektronike. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. Zahtevana je visokošolska izobrazba 1. stopnje oziroma visokošolska strokovna (prejšnja) izobrazba, smer: Elektronika in avtomatizacija. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: najmanj VI. stopnjo izobrazbe elektrotehniške smeri aktivno znanje angleškega jezika poznavanje programov okolja MS Windows osnovna znanja uporabe orodij za načrtovanje elektronskih vezij razumevanje uporabe in delovanja elektronskih komponent, sklopov in shem motiviranost, inovativnost in pozitiven odnos do timskega dela. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca najkasneje do 6. decembra 2023.

BJB, Proizvodnja kovinskih izdelkov, d. o. o., zaposli varilca. Ponujajo zaposlitev za določen čas, s poskusnim 3 - mesečnim obdobjem. Od kandidatov pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo. Alternativna izobrazba je nižja poklicna. Kandidati za delovno mesto naj pošljejo vlogo po pošti, po e-pošti ali naj pokličejo za razgovor. Rok za prijavo je 27. december 2023.

GALERIJA Murska Sobota zaposli strokovnega delavca s posebnimi znanji in sposobnostmi IV - hišnika. Od kandidatov pričakujejo končano srednjo poklicno izobrazbo. Alternativna izobrazba je srednja strokovna izobrazba ali srednja splošna izobrazba, dve leti delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim 6 - mesečnim obdobjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 5. decembra 2023.

ZVEZDA TURIZEM Podjetje za gostinstvo in turizem d.o.o., zaposli čistilko. Ponujajo delo za nedoločen čas. Delo poteka v dveh izmenah. Zahtevajo nepopolno osnovnošolsko izobrazbo in vozniško dovoljenje B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti, naj pokličejo na razgovor oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 2. decembra 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Fotografije so simbolične: Pixabay in arhiv Pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2023 ob 6:59 gost

      Učitelj mora biti nekaznovan oziroma v postopku. Poslanec pa je lahko v zaporu, kaznovan, lopov.... Nej Janči

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2023 ob 14:26 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.11.2023 ob 8:46 gost

      Ja ja grmi so postali prazni in prav je tako samo iščite slabo se vam piše.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.11.2023 ob 8:55 Leonida gost

      Brezposelnih leta 2014 - 120.000, danes dobrih 40.000, število svetovalk na zavodu pa isto ali še celo več ! Zakaj višek tistih svetovalk, ki imajo pedagoško izobrazbo ne prerazporedijo v šole učit, bi si vsaj zaslužile plačo !

      23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.11.2023 ob 11:19 Markojca gost

      ŽIVEL DAN REPUBLIKE - 2. ZASEDANJE AVNOJA!!!!!

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.11.2023 ob 12:14 Izropano podjetje gost

      https://www.oe24.at/businesslive/aktuell/rene-benkos-signa-meldet-insolvenz-an

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.11.2023 ob 12:57 smrkci gost

      Jaz na črno zaslužim, mislim na teden 3000€ ne rabim zaposlitve sam svoj šef.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.11.2023 ob 13:32 ........ gost

      Učitelj razrednega pouka s pitaj boga kako izobrazbo. Na določenih šolah učijo učiteljice že preko 40 let delovne dobe (razredni pouk), še vedno v istem prvem razredu, ko mora otroka naučiti do 10 šteti in poznati sonce, luno, mačko, psa, vmes pa 4 osnovne barve.In banda prokleta, ni jim do upokojitve. Ima pa še 3 pomočnice, da ji pazijo otroke, ko je na malici.Potem pa še 100 metrov vrvi, da otroke privežejo, ko jih ženejo na "luft", da si izmučeni otroci malo oddahnejo, saj jo že po petih mesecih imajo preko glave. In učitelica še vedno gara in gara.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.11.2023 ob 13:37 gost

      Tak se trebej znajti kot smrkec. Vse na črno. Skoraj isto kot dečki medijski mogotci Janeza Janše. Kajti z ene televizijske hiše jih fuknejo rtvs. Pa pridejo Madžari z Snežičem in Janšo pa banana majstrom nastoderjem in kupijo planet tv. Službo pa takoj dobijo največji gnoji lažnivi medijski desni pizdeki prijatelji Janše Urbanija. Keri na veliki planini ima vikend na črno in ga veselo že vrsto let izdaja na črno.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.11.2023 ob 14:21 gost

        Za prikrivanje lastne nesposobnosti, se vedno najde tema, ki pride prav in to že desetletja. Titoistićka sekta vsakič ko odpre usta odkrije vodo.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.11.2023 ob 13:43 gost

      Smrkec,,, prav da delaš na črno. Kajti vse inštitucije ki bi morale skrbi za brezposelne skrbijo samo za svoje,,,, riti.,,,,. Samo pazi da te,,,,,, gargamel,,,, nujame.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.11.2023 ob 18:43 GOST gost

      GRIMSA IN JANŠO POSLATI NA GOLI OTOK, ZAKAJ? POKRADLA STA VSE IN ŠE UDRIHATE PO POSLANCIH. SRAMOTA,SRAMOTA......

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.