https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Križevcih je potekalo srečanje gospodarstvenikov

03.12.2023 ob 14:00  

Minuli torek je v prostorih občine Križevci potekalo srečanje gospodarstvenikov, ki delujejo na področju občine Križevci.

V uvodu je zbrane pozdravil župan Občine Križevci Branko Slavinec in jim zaželel dobrodošlico. Povedal je, da si bo občina še naprej prizadevala, da se bosta podjetništvo in gospodarstvo, lahko razvijalo.

Direktor Pomurske gospodarske zbornice Robert Grah je predstavil pomen in sliko gospodarstva v Pomurju in v občini Križevci. Povedal je, da je še veliko neizkoriščenih potencialov in tudi smelih načrtov za prihodnje obdobje. Na Pomurski gospodarski zbornici so pripravljeni pomagati in usmerjati tudi naše podjetnike.

Predsednik odbora za gospodarstvo in turizem Jožef Duh je predstavil Pravilnik o dodeljevanju finančnih spodbud samostojnim podjetnikom, mikro in malim podjetjem.  Opisal je postopek dodelitve finančnih sredstev, kriterije, ki jim vlagatelji morajo zadostiti in nazorno prikazal višino proračunskih sredstev, ki se je v zadnjih letih zagotavljala za pomoč gospodarstvu. 

 
Letos je občina Križevci za razpis na področju podjetništva namenila 40.000 tisoč evrov proračunskih sredstev, so sporočili iz Občine Križevci. 

Več fotografij v spodnji galeriji... 

FOTO: Občina Križevci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.