https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Čebelarstvu Tigeli na ogled razstava medenih hišk in jaslic

Čebealrstvo Tigeli, 16.12.2023 ob 18:00  

V Čebelarstvu Tigeli iz Veržeja že nekaj let zapored v tem predbožičnem in novoletnem času pripravijo Razstavo medenih hišk. Odprtje razstave je potekalo minulo soboto, medene hiške pa bodo na ogled vse do 6. januarja 2024.

Razstavljenih je okoli 70 hišk iz medu ter nekaj jaslic iz voska. Avtorica izdelkov iz medu in voska ter postavitve razstave je Dragica Tigeli.

V času ogleda lahko degustirate tudi medene dobrote. Z veseljem pa vam zraven razstave pokažejo tudi njihov Čebelarski muzej, ki je edini še v naravi ohranjeni osmero kotni leseni čebelnjak in izvira iz konca 19. stoletja ter predstavlja izjemno bogato kulturno dediščino.

Razstava medenih hišk pri Tigelijevih je odprta od ponedeljka do petka od 12. do 18. ure, ob nedeljah in praznikih pa po predhodnem dogovoru. Zaprto imajo samo 24., 25. in 31. decembra 2023 ter 1. januarja 2024.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2023 ob 23:43 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.