https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kaj se ta konec tedna dogaja v Pomurju

14.12.2023 ob 18:00  

Tudi ta vikend se bodo zvrstili številni dogodki in prireditve. Za vas smo jih nekaj zbrali in izpostavili kam se lahko odpravite. 

Petek, 15. december

Adventno božično prepevanje in prižig prazničnih lučk

V središču Beltinec vam od 16. ure naprej ponujajo tople napitke, prigrizke in božično pecivo, kjer se lahko zabavate ob poslušanju pevskih zborov in skupin. Ob 18. uri pa sledi prižig prazničnih lučk v družbi glasbenih Božičkov TUBA BOŽIČ!

Sobota, 16. december

Iznenada Salome

Dom Kulture Gornja Radgona vabi, da se ob 19:30 udeležite stand up kabareta Iznenada Salome. Uživali boste v njenem značilnem izvirnem humorju, pevski bravuroznosti in zagotovo ne boste ostali ravnodušni ob njeni originalni življenjski zgodbi, polni humorja. 

Koncert Jana Plestenjaka

Ob 20. uri se v Gledališki in koncertni dvorani Lendava lahko udeležite koncerta Jana Plestenjaka. 

Nedelja, 17. december

Olijev božični sejem

Na trgu pred Vulkanijo v Gradu, se ob 10. uri, lahko udeležite Olijevega božičnega sejma. Ponujajo stojnice z domačimi dobrotami in rokodelskimi izdelki, božične dobrote in kuhano vino, brezplačno otroško delavnico, nagradno igro in fotografiranje z Božičkom, ki bo obiskal otroke ob 11. uri z darili. 

Božično novoletni jubilejni koncert ob 90-letnici 

Pihalni orkester Murska Sobota letos obeležuje 90-let. Ob tej priložnosti vas vabjo na božično-novoletni koncert, ki bo v nedeljo, 17. decembra ob 17. uri v telovadnici Osnovne šole 1. Glavni gost večera bo Dejan Vunjak. 

Društvo baletnih umetnikov Slovenije: Svečani baletni koncert 

Ob 19. uri se v Gledališki in koncertni dvorani Lendava lahko udeležite Svečanega baletnega koncerta, ki ga organizira Knjižnica - kulturni center Lendava.

 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2023 ob 23:06 kilonja gost

      Nekaj za srpskega debelega fačuka..Iznenada Salome

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2023 ob 0:37 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.