https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo inšpektorja, srednjo medicinsko sestro in računovodjo

20.12.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA, MURSKA SOBOTA nudi delo SREDNJI MEDICINSKI SESTRI V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI. Nudijo delo za nedoločen čas, s poskusnim 2 - mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo strokovno ali srednja splošno izobrazbo; smer Zdravstvena nega in babištvo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Potrebno je osnovno znanje urejevalnika besedil in dela s preglednicami ter tekoče pisno, razumevanje in govorjenje slovenskega jezika. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta je vpis v register zdravstvene nege. Kandidati naj Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 22. decembra.

OBČINA MORAVSKE TOPLICE, MORAVSKE TOPLICE zaposli INŠPEKTORJA za nedoločen čas. Poskusno delo ni zahtevano. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo. Zahtevanih je 4 leta izkušenj, ter vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so: opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, opravljen strokovni izpit za inšpektorja, opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv, državljanstvo RS, znanje uradnega jezika, ne sme biti pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne sme biti obsojen na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot 6 mesecev, zoper kandidata ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi neklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Podrobnejša vsebina in način prijave sta določena v javnem natečaju, objavljenjem na spletni strani Občine Moravske Toplice. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 2. januarja 2024.
 
S.R.P. - RAČUNOVODSKE STORITVE IN SVETOVANJE D.O.O., MURSKA SOBOTA nudi delo RAČUNOVODJI za nedoločen čas s poskusnim 3 - mesečnim obdobjem. Pričakujejo srednjo strokovno izborazbo, srednjo splošno izobrazbo; smer Računovodstvo in revizija. Potrebnih je 5 let delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije in osnovno znanje dela z urejevalnikom besedil, dela s preglednicami in dela z bazami podatkov. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. decembra. 

MEDICOP - specialna oprema d.o.o., MURSKA SOBOTA zaposli MONTERJA V PROIZVODNJI SPECIALNIH VOZIL za določen čas 12 mesecev. s poskusnim 2 - mesečnim obdobjem. Delovne izkušnje niso zahtevane. Potrebnen je vozniški izpit B kategorije in tekoče znanje slovenskega jezika. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so: poklicna srednješolska izobrazba tehnične smeri, rokovanje z ročnim orodjem in ročne spretnosti, dobra tehnična pismenost in branje tehnične dokumentacije, samoiniciativnost, natančnost, zanesljivost in odgovornost ter samostojnost pri delu in sposobnost timskega dela. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 2. januarja. 
 
HR CENTER, kadrovsko svetovanje, d.o.o., LJUBLJANA - ČRNUČE nudi delo POMOČNIKA V KUHINJI v MURSKI SOBOTI. Nudijo delo za določen čas 12 mesecev. Poskusno delo ni zahtevano. Potrebno je eno leto delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so: gostinska ali trgovska smer, poznavanje osnov računalnika, pogovorno znanje slovenskega jezika. Kandidati lahko vlogo pošljejo preko e-pošte ali pletne strani delodajalca, lahko pa za razgovor tudi pokličejo. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 21. decembra.
 
 
Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ

Foto: Pixabay in Arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2023 ob 7:01 gost

      Res same bajne službe. Mene zanima samo delo kjer se nič nedela se pa izplača veliko plačo. Se pravi v javni upravi.

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2023 ob 14:39 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐫𝐞𝐞𝐫𝐬𝟏𝟐.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2023 ob 18:26 gost

        Kaj čakaš, pridi še ti v javno upravo, bis pri 50 letih na minimalcu in delal vsako delo, ki ti ga kdorkoli lahko naloži. Rabiš samo srednjo šolo.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.12.2023 ob 11:38 gost

      7:01 s končanim tretjim razredom posebne šole pa res ne moreš delati v javni upravi , ti bi mogoče lahko čuval ovce in to tam od kjer si se privleko v civilizacijo,a jo še nisi ocipelio.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2023 ob 19:44 svoboda gost

        Tudi čuvanje ovc je pomembno delo in tisti, ki so se naveličali javne uprave se lahko preselijo tja ali pa štrajkajo !

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.12.2023 ob 20:11 gost

      V javni upravi so tak največji manjaki

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.12.2023 ob 20:19 Brejgaš gost

      Glavač nuca novoga inspektorja ka do te lejko te njegove pajdaše delale ko do ščele in gradile mimo pravil in predpisov.Zgleda ka je te sedanji več nej bil po njegovon ritme

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.