https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Z odprtjem drsališča je zima še bolj čarobna

22.12.2023 ob 17:00  

Drsališče pod šotorom pri Hotelu Cubis v Lendavi je z današnjo otvoritveno slovesnostjo odprto za vse obiskovalce. Vstop na 250 kvadratnih metrov veliko ledeno ploskev je brezplačen, prav tako je za vse obiskovalce brezplačna izposoja drsalk.

Občani so z navdušenjem pričakali odprtje drsališča, ki je pretekla leta bilo priljubljeno zbirališče tako za otroke kot tudi za odrasle. Drsališče je otvoril župan Občine Lendava Janez Magyar, na ledu pa so se mu pridružili mladi telovadci, ki obiskujejo vadbe Športnega in turističnega društva Gibko Lendava. Nasmejani otroci, ki so komaj čakali, da stopijo na led, so se prepustili zabavi na ledu, so zapisali na spletni strani občine.

Drsališče v Lendavi bo odprto vse do 3. marca 2024. V tem času vas vabijo, da okusite radosti drsanja in preživite čas na svežem zraku ter se prepustite zabavi na ledu, ne glede na to, ali ste izkušeni drsalci ali začetniki.

Ob drsališču se nahaja tudi gostinska ponudba, kjer so na voljo topli napitke in prigrizki. Prijetno vzdušje in prijazno osebje bodo poskrbeli, da bo obiskovalcem na drsališču prijetno in udobno.

Ledena površina bo obiskovalcem med delovniki (od ponedeljka do petka) na voljo med 15. in 21. uro, ob koncih tedna (sobote in nedelje) pa med 10. in 21. uro. Med božično-novoletnimi prazniki (od 22. decembra 2023 do 7. januarja 2024) ter v času šolskih počitnic (od 26. februarja do 1. marca 2024) pa bo drsališče obratovalo med 10. in 21. uro, so še sporočili iz občine.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2023 ob 19:42 gost

      Srbski fukič drsaš kaj v dreku .... na ledu tako nimaš šans ! Razbiješ se kot stara kanta !hi,hi,hi,hi,hi

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.12.2023 ob 23:57 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2023 ob 21:28 Kreteinus gost

      Ta ni normalen Cejlo lendavo je nadrsal

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.12.2023 ob 21:29 Kreteinus gost

      Ta ni normalen Cejlo lendavo je nadrsal

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.12.2023 ob 14:51 Lendavčan gost

      Stari Magyar Bcsi se je na ledu posral in zdaj cela Lendava smrdi. Podrsislal se je.........

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.01.2024 ob 16:09 Me gost

      Anzelj pogledne se kak zgleda drsališče v vseh vremenih...monaco in krožni tvoje ideje..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.