https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo servisnega svetovalca, programerje, učitelja matematike

16.01.2024 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.


FERDINAND POSEDI, PRODAJA AVTOMOBILOV IN STORITVE, D.O.O., MURSKA SOBOTA zaposli SERVISNEGA SVETOVALCA za nedoločen čas, s poskusnim 3 - mesečnim obdobjem. Od kandidata pričakujejo srednjo strokovno izobrazbo, srednjo splošno izobrazbo; področje: Motorna vozila, ladje in letala, vozniški izpit B kategorije, osnovno znanje angleškega jezika ter osnovno znanje urejevalnika besedil, dela s preglednicami in dala z bazami podatkov. Delovne izkušnje niso zahtevane. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so: komunikativnost, natančnost, odgovornost, izkušnje v avtomobilski stroki in veselje do dela z ljudmi. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali za razgovor pokličejo do 25. januarja. 

FlawlessCode, informacijski inženering, d.o.o., MARIBOR nudi delo PROGRAMERJU/RAZVIJALCU JAVA za ndeoločen čas. Delovni čas je fleksibilen. Od kandidata pričakujejo srednjo strokovno izobrazbo, srednjo splošno izobrazbo; smer: Informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT). Nudijo strokovno uvajanje in mentorstvo. Delovne izkušnje niso zahtevane. Lokacija dela je center Murska Sobota. Iščejo tudi RAZVOJNEGA INŽENIRJA, PROGRAMERJA/RAZVIJALCA za več drugih programskih jezikov, PROGRAMERJA ZAČETNIKA in TESTERJA PROGRAMOV

MINISTRSTVO ZA KMETIJSTVO, GOZDARSTVO IN PREHRANO, UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VARNO HRANO, VETERINARSTVO IN VARSTVO RASTLIN, LJUBLJANA išče URADNEGA VETERINARJA V INŠPEKCIJI ZA VARNO HRANO, VETERINARSTVO IN VARSTVO RASTLIN v OBMOČNEM URADU MURSKA SOBOTA, ODDELKU ZA VETERINARSTVO za določen čas 12 mesecev, s 3 - mesečnim poskusnim obdobjem. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prejšnjo), smer: Veterinarstvo. Pričakujejo tudi 5 let delovnih izkušenj. Javna objava z zahtevanimi pogoji za zasedbo delovnega mesta je v celoti objavljena na spletišču gov.si. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 27. januarja.

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA PROSENJAKOVCI - KeTNYELVÜ ALTALANOS ISKOLA, PARTOSFALVA, PROSENJAKOVCI - PARTOSFALVA zaposli UČITELJA MATEMATIKE za določen čas. Od kandidata pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno izobrazbo, vozniški izpit B kategorije, tekoče znanje slovenskega in madžarskega jezika. Prav tako pričakujejo osnovno znanje programiranja, dela z bazami podatkov, poznavanje računalniških omrežij in operacijskih sistemov, ter zahtevno znanje urejevalnika besedil in dela s preglednicami. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so: Izobrazba ustrezne smeri, strokovni izpit, potrdilo o znanju madžarskega jezika kot učnega jezika, originalno potrdilo Ministrstva za pravosodje o nekaznovanosti in potrdilo iz evidence izbrisanih obsodb za kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost, originalno dokazilo sodišča, da kandidat/-ka ni v kazenskem postopku. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. januarja. 

POMURSKE MLEKARNE D.D., MURSKA SOBOTA nudijo delo VZDRŽEVALCU za določen čas 3 mesecev. Urnik dela je dopoldan. Od kandidata pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer: Elektronika in avtomatizacija in vozniško dovoljenja B kategorije. Delovne izkušnje so zaželjene, ne pa nujne. Delo je v timu. Delo poteka v Murski Soboti in/ali Ljutomeru. Začetna plača je odvisna od predhodnih znanj in izkušenj - možnost napredovanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti, ali za razgovor pokličejo do 27. januarja. 

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay, arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.01.2024 ob 14:15 gost

      Pomurske mlekarne iščejo sužnja fizikalca, ki bo delal za bagatelo.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2024 ob 23:58 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.01.2024 ob 15:50 gost

      Bi šel za učitelja matematike v Prosenjakovce pa neznam vogrsko.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.01.2024 ob 16:15 gost

      Vzdrževalec v mlekarni za 3 mesece. Pa kaj je s temi ljudmi. Jaz naj grem a 3 mesece delat. Pa saj to ni dovolj niti da si orodje pripravim potem pa spet na borzo. To lahko opravlja 3 mesece direktor keri itak nič v podjetju nedela.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.01.2024 ob 19:23 gost

      Kaj pa pijane svetovalke ki sedijo pri Šavel centru polure v kafiču in še dalj časa pa nikome ništa za dobro plačilo manjost

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.