https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski policisti uspešno pretekli 51. patruljni tek

18.01.2024 ob 16:00  

Minulo soboto je na Pokljuki potekalo že 51. tradicionalno tekmovanje Slovenske vojske, Policije in Civilne zaščite v patruljnem teku na smučeh, ki so se ga udeležili tudi pomurski policisti.

Pomurski policisti so uspešno pretekli 51. patruljni tek na smučeh na Pokljuki.

Gre za tradicionalno tekmovanja Slovenske vojske, Policije in Civilne zaščite. Tekmovanje poteka v organizaciji 1. brigade Slovenske vojske. Udeležilo se ga je 9 ženskih in 32 moških ekip.

Moški so se preizkusili na osem, ženske pa na štirih kilometrih dolžine. Med tekom na smučeh so tekmovalci in tekmovalke v cilj metali šolsko ročno bombo, premagovali so ovire s plazenjem in merili moči na več delovnih točkah: premagovanje neurejenega terena peš in s smučmi, streljanje z malokalibrsko puško, terensko smučanje ter nošenje ranjenca na nosilih.

Ekipe so se, poleg preverjanja pripravljenosti, vzdržljivosti in obvladovanju smučarskih veščin in strelske usposobljenosti v najtežjih pogojih, soočili tudi z izzivi timskega dela, pomenom tovarištva in pomoči sotekmovalcem.

Foto: FB PU M. Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.01.2024 ob 22:17 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.01.2024 ob 22:32 32 ... 3-rod kitajc gost

      https://youtu.be/UfRz4h7JCRg

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.01.2024 ob 2:13 Colonia gost

      youtu.be/US-UmsHcQE8

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.