https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vozil z ukradenimi registrskimi tablicami, brez vozniškega dovoljenja in grozil policistu

21.01.2024 ob 7:30  

Preteklo soboto so pomurski policisti obravnavali šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil ter tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje neomogočanje stika z otrokom, dve poškodovanji tuje stvari in samovoljo. 

Ob 10.30 je bil izven naselja Ropoča zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da sta na vozilu nameščeni različni registrski tablici. Preko evidenc je bilo ugotovljeno, da sta obe registrski tablici ukradeni. Tablici sta bili zaseženi in vrnjeni lastnikom. Nadalje je bilo ugotovljeno, da voznik za vožnjo ne poseduje vozniškega dovoljenja. Zaradi tega mu je bil osebni avtomobil zasežen. Med postopkom, je voznik policistu izrekel resne grožnje zoper življenje in telo, ter s tem storil kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.01.2024 ob 8:33 gost

      V Gornji Radgoni imamo divjake, objesneže v prometu ! Priporočeno bi bilo meritve tudi v tem delu . Radgonski policaji kje tičite ?

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.01.2024 ob 9:33 gost

      Kako vam vse nazaj pride poštenega človeka zatirate,mu pišete kazni za kakšne malenkosti in ga nadzirate ščitite vso nesnago,ki prihaja in je v Sloveniji lenuhe,klošarje,črne z drugo kulturo.Ja tudi za vas postaja vaš posel v sodobnem času zelo zahteven nevaren,samo še tega ne zavedate.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.01.2024 ob 9:57 gost

      Goričanci ka ste hepnjeni kak se vozite !!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.01.2024 ob 11:13 Ciganica Kata gost

      Jezus pa Mariska. V pa to ga je bil nasiga Djouzi, ka se je samo malo hecal, tij pa eri policaji pa ne razmijo heca. V pridejo njegovi brati po njega, te te pa videli, ge mA bik pizdo, samo te de že prekesno kda Jouzijevi brati pridejo po njega.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.01.2024 ob 17:48 Mongol gost

      youtu.be/d-aWExPsfMg https://www.oe24.at/oesterreich/politik/parteien/oevp-greift-kickl-an-nazi-schriften-bei-fpoe-funktionaeren/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.