https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Križevcih tradicionalno zapeli in zaplesali mlajši in starejši

23.01.2024 ob 17:30  

V soboto, 20. januarja, je v Kulturnem domu v Križevcih pri Ljutomeru, potekala tradicionalna prireditev Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši.


Tradicionalna prireditev, ki jo ob podpori Občine Križevci prireja Društvo upokojencev Križevci in Veseli Prleki, je tudi tokrat privabila veliko obiskovalcev, ki so zapolnili dvorano v občinski stavbi. Tako kot med nastopajočimi, tudi med obiskovalci niso bili le občani Občine Križevci. Marljivi člani Društva upokojencev Križevci so pripravili oder in prostor pred in v sami sejni sobi Občine Križevci, kjer so članice pripravile tudi slikovite prigrizke in dovolj pijače za prisotne nastopajoče in gledalce. Z gosti so se po uspešni prireditvi v dvorani, preselili v te prostore in se veselo družili ob sproščenem klepetu.

Dogodka so se udeležili poslanka državnega zbora Sara Žibrat, župan občine Križevci Branko Slavinec, podžupan občine Križevci Daniel Lesničar in vodja območne izpostave JS RS za kulturne dejavnosti Ljutomer, Mira Rebernik Žižek. Zbrane so nagovorili poslanka državnega zbora, župan občine Križevci in vodja območne izpostave, v uvodu pa jih je nagovorila predsednica DU Ljutomer, Milica Hamler. Dogodek je z duhovitimi vložki povezoval Bojan Rajk. 

Nastopli so Veseli Prleki, otroci iz vrtca Križevci, Band skupina iz Osnovne šole Križevci, pleasna skupina iz Osnovne šole Križevci, Aleks Lačen z harmoniko, Folklorna skupina Slavka Ostrca Veržej,  Kulturno umetniško društvo Križevci z zabavnim skečem, Maja in Lado Ravničar iz Zreč v narodni noši in skladbami Slavka Avsenika, Lucija Divljak, dijakinja solo petja, Kulturno društvo Kajer Bučečovci in Folklorna skupina Kulturnega društva Beltinci. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

Foto: Občina Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2024 ob 17:32 gost

      Ples krepi telo in duha !

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.01.2024 ob 23:07 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.01.2024 ob 9:40 gost

      Tota Svobodina poslanka pa je v branju že precej napredovala. Trdo delo v parlamentu pušča sledi.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.