https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi za občane te pomurske občine kopanje v termah cenejše

29.01.2024 ob 11:20  

Uporaba kopališča oziroma bazenskih kompleksov v Zdravilišču Radenci po posebnih cenah je odslej na voljo tudi za občane Občine Sveti Jurij ob Ščavnici.

Občanke in občani Občine Sveti Jurij ob Ščavnici si lahko z osebnim dokumentom in fotografijo na blagajni kopališča izdelajo izkaznico, na podlagi katere zanje velja znižana karta kopanja. 

»Izkaznica je trajna in ne poteče, dokler se občina odloča, da bo subvencionirala kopanje svojim občanom. Vsako leto, 15. januarja tem izkaznicam poteče veljavnost, kar pomeni, da se mora vsak občan po tem datumu, ko se prvič pride kopat, ponovno z osebno izkaznico dokazati, da je še vedno občan občine. S tem načinom se izvaja letna kontrola, če so občani še upravičeni do subvencije,« so sporočili iz Občine Sveti Jurij ob Ščavnici.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.01.2024 ob 13:04 gost

      V Pomurju bi lahko imela vsaka občina kopališče. Kajti od Beltince, Turnišča, Dobrovnik, odranec, Črenšovci, vse te občine se nahajajo na topli vodi kea je primerna za termalna kopališča. Ali pa bi se lahko vse občine omenjene ogrevalne zastoj. Če bi seveda ti županski debili razmišljali bollj široko In za svoje občne. Ampak mislijo samo za svoje riti.

      22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.01.2024 ob 15:22 gost

      Budalo si ti 13.04,,,, kajti vsak dan segreti pa ne veš kaj že 30 let nismo izkoristil iz naravnih virov. Kajti celo Prekmurje je skoraj natopli vodi kero pa mi nismo sposobni izkoristiti. Raje se grejo kmete na teh posušenih njivah pa vsako leto več denarja od države hočejo. Ker njim vroča voda vse posuši. Potem pa je krivo vreme in vročina. Ti zabiti kmeti si pa ne dajo dopovedati a tukaj nikoli nič nebo zraslo.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.