https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S pesmarico Glasbene čebelice razveselili mlade glasbene navdušence

13.03.2024 ob 18:00  

Župan občine Lendava Janez Magyar je v znak podpore in spodbude kulturnemu ustvarjanju s čebelarsko tematiko predal pesmarico Glasbene čebelice vsem vrtčevskim enotam, glasbeni šoli in osnovnim šolam v občini.

Pesmarica, ki jo je ob letošnjem slovenskem kulturnem prazniku izdala Čebelarska zveza Slovenije, prinaša več kot 25 priredb s čebelarsko tematiko, namenjene vsem zborovskim zasedbam.


Avtor pesmarice je profesor Tomaž Habe, katerega delo je obogatilo slovensko glasbeno kulturo s čebelarsko tematiko. Pesmarica Glasbene čebelice tako združuje kulturno dediščino s trajnostno naravnanostjo, hkrati pa predstavlja novo priložnost za umetniško izražanje in uživanje v glasbi.


Z nakupom pesmarice je Občina Lendava ponovno izkazala svojo zavezanost trajnostnemu razvoju in skrbi za okolje. Naziv Čebelam najbolj prijazna občina v letu 2023, ki ga je prejela, predstavlja priznanje za nenehna prizadevanja čebelarskih društev, posameznikov, podpornikov in institucij v občini, ki se aktivno zavzemajo za ohranjanje narave in skrbijo za dobrobit čebel, so zapisali na spletni strani Občine Lendava.

Več fotografij v spodnji galeriji …

Foto: Občina Lendava (Duško Abramušić)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2024 ob 4:41 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.