https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se lahko odpravite ta konec tedna?

15.03.2024 ob 13:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.


Petek, 15. marec

Podjetniški večer

Na podjetniškem večeru v Mladinskem centru Gornja Radgona ob 17. uri se bosta predstavila Jaša Ratkai iz Jasha Brewing ter Aleš Slana iz Tempus Vin, vsak s svojo unikatno zgodbo.

Batista Cadillac - Mim pravil 

V Gledališču Park Murska Sobota se ob 19. uri lahko udeležite koncerta skupine Batista Cadillac. Skupina Batista Cadillac je sofisticirana »soulovska mašina«, ki s svojo pristno energijo in unikatnim zvokom publiko zlahka dvigne na noge. 

Družabni večer

MIKK Murska Sobota vas vabi, da se jim pridružite na družabnem večeru ob 20. uri. Vabijo vas, da s sabo prinesete tudi kakšno namizno igro, igralni plošček ali karte. 

Sobota, 16. marec

Razstava pirhov 

Ob 9. uri vabljeni na tradicionalno razstavo pirhov v Kulturni dom v Dobrovniku. Pirhe in velikonočne izdelke lahko tudi kupite. 

Pohod ob materinskem pohodu

Vinogradniško-sadjarsko društvo Filovci vas vabi, da se jim pridružite na pohodu ob materinskem dnevu, s pričetkom ob 10. uri v ŠRC Filovci. 

Delavnica izdelovanja rož iz krep papirja

Javni zavod Krajinski park Goričko v sodelovanju z Goričkim drüjštvom za lepše vütro in Pomurskim muzejem Murska Sobota organizira delavnico izdelovanja rož iz krep papirja na gradu Grad ob 10. uri. Lahko se boste naučili izdelave krokosov, male stilizirane vrtnice, cvetoče vejice, nageljna in maka. 

Sobotne ustvarjalne delavnice v MIKK-u

Ob 10. uri vas MIKK vabi, da se jim pridružite na sobotni ustvarjalni delavnici. Delavnice bodo prilagojene za mlade med 6. in 16. letom. Ekipa izkušenih mentorjev bo poskrbela, da bo otrok preživel kreativno in zabavno dopoldne ter se pri tem naučil nekaj novega. Delavnica bo potekala pod mentorstvom likovne pedagoginje Petje Kolenko.

Mednarodna razstava

Ob 11. uri se lahko v kupoli Stolpa Vinarium Lendava udeležite odprtja razstave Velikonočni pirhi štirih dežel. Ogled bo na voljo vse do 16. aprila. 

62. Potopisni večer 

TT Tim Mlin Beltinci vas ob 19. uri vabi, da se jim pridružite na 62. potopisnem večeru v beltinski grajski dvorani, kjer bo domačinka Eva Pintarič tokrat predstavila potovanje po Vietnamu in Kambodži. 

Koncert za dan žena

Ob 20. uri se lahko udeležite koncerta Danijele Martinović na Ekonomski šoli Murska Sobota. Kot predskupina bo nastopila skupina Blue planet. Ta izjemna hrvaška pevka nas bo navdušila s svojim čarobnim glasom in legendarnimi hiti kot so Zovem te ja, Što sam ja, što si ti, Rano je rano, Neka mi ne svane. 

Nedelja, 17. marec

Na Cankovi vas Društvo upokojencev Cankova od 8.30 ure pa do 14. ure vabi na ogled razstave ročnih del v Pavlovo hišo. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2024 ob 13:21 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐏𝐚𝐲𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.03.2024 ob 9:18 prekmurec gost

      Kam se lahko odpravite ta konec tedna? V šumo pripravljat drva za naslednjo zimo !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.