https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Z obiskom sedmih znamenitosti se pridružite akciji »Zgeni.se« po Pomurju

21.03.2024 ob 6:05  

Začenja se spomladanska akcija NIJZ OE Murska Sobota »Zgeni.se« po Pomurju, v sklopu katere je predlagan obisk sedmih lokacij v Pomurski regiji. Pridružite se jim.

Akcija Zimska gibanica, katere namen je spodbujanje prebivalcev Pomurja k telesni dejavnosti, se je zadnji dan v februarju zaključila. Cilj akcije je bil zbrati čim več minut gibanja, ki so jih udeleženci sproti ali ob koncu akcije poročali. V dveh mesecih trajanja akcije je bilo skupno zbranih 1.015.377 minut gibanja.

S prvim pomladnim dnem, 21. marca 2024, pa NIJZ OE Murska Sobota začenja novo akcijo »Zgeni.se« po Pomurju. Namen akcije bo kontinuirano spodbujanje prebivalcev Pomurske regije k zdravim izbiram oz. zdravim življenjskim navadam s poudarkom na telesni dejavnosti.

V prvi vrsti bodo prebivalce spodbujali k redni vsakodnevni telesni dejavnosti, z obiskom sedmih predlaganih lokacij v Pomurski regiji. Udeleženci akcije lahko obiščejo tudi druge lokacije po lastni izbiri in jih delijo z njimi.

Poleg gibanja bodo spodbujali tudi zdrave prehranjevalne navade, higieno spanja in pravilno zaščito pred soncem. Akcija bo osredotočena tudi na dobro počutje in premagovanje stresa.

Akcija se bo zaključila 10. maja 2024.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.