https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

21.03.2024 ob 17:20  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

 

Petek, 22. marec

Predavanje Hidrolati - »naslednja« stopnja aromaterapije

V Mladinskem centru Gornja Radgona bo ob 17. uri potekalo predavanje Hidrolati - »naslednja« stopnja aromaterapije. Hidrolati so tisočletja veljali za glavni proizvod destilacije in naj bi tako bili »starodavna« oblika aromaterapije. Danes doživljajo svoj preporod in krasno dopolnjujejo druga aromatična sredstva naravnega zdravilstva. 

Koncert MePZ Štefana Kovača Murska Sobota

Ob 19. uri se lahko udeležite 55. letnega koncerta MePZ Štefana Kovača Murska Sobota v Gledališču Park. 

Karaoke

MIKK Murska Sobota vas vabi, da z njimi ob 20. uri zaplešete in si ogrejete glasilke na MIKKovih karaokah. Pokažite svoj pevski talent in scenski nastop.

Dobrodelni koncert Z ROKO V ROKI: skupina Vigor

Občina Radenci vabi na dobrodelni koncert Z ROKO V ROKI, ki bo v telovadnici na Kapeli. Ob 20.30 bo nastopila skupina Vigor, pred tem pa bo ob 16:15 potekal pomladni bazar in ob 17. uri nastop otrok Osnovne šole Kapela. 

Sobota, 23. marec

Hišni sejem 

Od 8.14 ure naprej se lahko udeležite Hišnega sejma Zavoda Korak naprej na Slovenski ulici 34, v Murski Soboti. Organizirajo malo drugačen dogodek, ki nas bo spomnil na stare čase. Na dogodku bodo oblačila in obutev za otroke, mladostnike in odrasle, otroška oprema in igrače, oprema za dom, metražno blago, sukanci, gumbi, orodje, starine. 

Memorial Marije Vild

Planinsko društvo matica Murska Sobota od 9. ure naprej organizira zdaj že vsakoletni pohod na Bukovniškem jezeru do Moravskih toplic. 

Delavnica izdelave prekmurskih remenk (praskank)

Goričko drüjštvo za lepše vütro organizira delavnico izdelave prekmurskih remenk (praskank) na gradu Grad od 10. ure naprej. Delavnico bo vodila članica društva Anica Kosednar, ki se že več kot desetletje ukvarja s to tehniko okraševanja jajc.

Družinska velikonočna delavnica

Ob 10. uri vabijo v Pomurski muzej Murska Sobota, na družinsko velikonočno delavnico. Izdelovale se bodo pisanice v stari batik tehniki, pri kateri se okraski s tekočim voskom nanašajo na jajčno lupino. Na delavnico je potrebno prinesti kuhana jajca.

Pozdrav pomladi - materinski dan

Družinski inštitut Kneza Koclja Beltinci, MePZ Andrej Maroša DU Beltinci, Občina Beltinci in ZTKŠ Beltinci, prijazno vabijo na prireditev "Pozdrav pomladi - Materinski dan", ki bo potekal od 10.30 ure naprej pred ploščadjo Ledina Beltinci.

Poetični večer: Andreja Vidmar 

Ob 18. uri se lahko v Mladinskem centru Gornja Radgona udeležite poetičnega večera, z gostjo Andrejo Vidmar. ki je izurjena v samoreflektivni intimistični poeziji polni eksistencialnih vprašanj. Iz nedotika (2023) je pesniški prvenec Andreje Vidmar, ki se bere kot zbirka izurjene in dozorele pesnice.

Promocijski koncert: Cyphre Louis in posebni gostje Jinho Jinza 

Večer si rezervirajte za eksplozivno mešanico hrupnega rocka, punka in psychobillya z domačima zasedbama, ljutomerskimi Cyphre Louis in soboškimi Jinho Jinza. Cyphre Louis Na MIKKov oder se ob 20. uri vračajo furiozni Cyphre Louis s svojo izvirno mešanico punka in psychobillyja, 

Nedelja, 24. marec

Nastop glasbenika in humorista Franca Gorze

V gasilskem domu v Vučji gomili se ob 15. uri lahko udeležite nastop humorista in glasbenika Franca Gorze. 

Marko Vozelj in Mojstri

Društvo medena kraljica Slovenije ob materinskem dnevu v nedeljo ob 17. uri, v športni dvorani ŠIC Ljutomer, organizira koncert Marka Vozlja z Mojstri. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com

    Foto: arhiv Pomurec

      Fotogalerija

      Komentarji

      1. gost
        21.03.2024 ob 18:14 gost

        Janez Janša in nigovi hlapci vabijo na štrajk proti stranki SDS in novi Sloveniji. Kajti ta debil diktaturski SDS vele pizdek pederski je v Ljubljani imel shod vseh slovenskih polpismenih debilov. Za vsako ceno hoče zavzeti prestol v Sloveniji. Pa čeprav ve da ta prestol ni za njegovo,,,,, riti,,, koščeno. Kajti za njegovo pederski rit je samo kaktus in bodeča Neža.

        5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
        • gost
          21.03.2024 ob 21:25 gost

          I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐏𝐚𝐲𝟏.𝐂𝐨𝐦

          0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      2. gost
        21.03.2024 ob 18:28 gost

        Stranka SDS z vele vodijo janušem groznim in pittbulom Hojsem so imeli v Ljubljani karaoke. Vse podgane so ga udeležile.

        3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      3. gost
        21.03.2024 ob 18:33 gost

        Pitbul Hojs je pozabil vodni top in strupene pline sabo pripeljati. Kajti on je tiste keri nočejo podpirati in rit lizati Janezu Janši polival z vodnim topom in strupenimi plini. Zato bi zdaj moral minister za notranje zadeve nad ščurki v Ljubljani z gnojnico nad šuke desne eksremiste.

        5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      4. gost
        21.03.2024 ob 18:36 gost

        Če si je lahko Janša lahko privoščil Slovence polivat z vodnim topom in strupenimi plini. Bi si tudi ta vlada morala privoščiti polivanje z gnojnico nad shod stranke SDS in satelit nova Slovenija.

        3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      5. gost
        21.03.2024 ob 20:03 gost

        Df, je krepko povečal prednost pred Korlom in je danes prvi kandidat za zmago, da postane Dvorska budala dneva.

        0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      6. gost
        21.03.2024 ob 22:30 gost

        Dvorska budala ste hlapci janeza Janše keri se skriva za upokojenci keri je ukradel dostojne penzije. Ko ga povabijo na teli vizijo v poročila da bi pojasnil kaj je naredil za Slovenijo v 33 letih političnega drkanja Slovencev. Pa vabilo zavrne ker enostavno Janez Janša v 33 letih za Slovenijo ni naredil, NIČ, NIČ, NIČ. NOBEN REFORME. JE PA ZELO BOGATO NAGRAJEVAL SVOJE OLIGARHE, TAJKUNE, LOBISTE. KER ZDAJ ZNJIMI LAHKO IGA GOLF, SE NJIM VOZI NA JAHTAJ SE ZNJIMI DRUŽI ZNJIMI HODI NA GALA PRIREDITVE KJER SO VSTOPNICE PO 25 TISOČAKE.ITD.

        5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      7. gost
        22.03.2024 ob 7:46 gost

        To!!!!! DF je v zadnjem hipu prehitel Karla in postal Dvorska Budala tedna. Dvoboj se nadaljuje že danes naprej v neskončnost do blazne norosti. Dajmo debeli in Karl gremo do konca. Ima da danes svrsita na Titoja in Janšo.

        0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      8. gost
        22.03.2024 ob 7:49 gost

        Debeli je zmagal In je Dvorska Budala tedna. Korl bolj se bos moral potruditi z Titoizmom, debeluh te prekaša z Jansizmom. Dva koraka je pred teboj. Dajmo norcka. Nadaljujta v neskončnost in se naprej.

        1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

      info_outline

      Opozorilo

      Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

      Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

      Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.