https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaključuje se obsežna obnova cerkve na Hotizi

24.03.2024 ob 11:00  

Župnija Hotiza v sodelovanju z Občino Lendava in ob strokovnem vodenju slednje zaključuje obsežno obnovo Cerkve sv. Petra in Pavla na Hotizi.

Obnova notranjosti cerkve, ki vključuje urejanje tlakov, zakristije in slikopleskarska dela, je že končana.

Dodatno je bila v okviru participativnega dela proračuna naročena izdelava oltarne mize, ambone in svečnika, ki se trenutno izdelujejo.

Zaključek vseh del je načrtovan do velike noči, kar bo predstavljalo pomemben mejnik v oživitvi in prenovi te kulturno-zgodovinske dediščine.

Vir in foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2024 ob 13:49 Geza gost

      Grozno kaka pridobitev, če mu le

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2024 ob 16:34 gost

      Zelo lepo tako bi morali obnavljati vse sakralne objekte v državi,da ne bi propadali.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.03.2024 ob 19:32 Podreti in zapreti gost

        Duhovn in crkven zlotvorn hudodelc pa u zatvor youtu.be/RBD0xEyzdTc youtu.be/bPbkJcuucFc

        1 10 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2024 ob 17:32 gost

      na tvoj NE , ker ga NE RABIMO !!!!!!

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.03.2024 ob 18:38 gost

      Prejšnja vlada janeza Janše naj vrne kaj so delili tajkuom oligarhom lobistom za časa kovida. Pa bo vsaka cerkev v Sloveniji obnovllena tudi tiste keri obnova niti ni potrebna. Kajti Počivaušek je nabavljal opremo kera zdaj stoji v kletnih prostorih bolnišnic neuporabna. Bitenc si gradi porivat kliniko z davkoplačevalski denarjem in Simič doktor davčnih Janševih neuspelih reform. Podmladek Janševih mafiozof je dobil 2 miljoncka za neuporabne teste iz kitajske tržnice. So pa za časa kovida drkli,,,,, ku,,,,, na peščenih plažah. Ko je vsa Slovenija bila nezakonito zaprta.

      19 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.03.2024 ob 5:46 gost

      Ti zgornji, pusti čas kovida, imaš to golobečo, letečo, cigansko , lopovska vlado, ki nič od nič ni dala svojim državljanom, ampak samo za svoje žepe,za pritepence iz tretjega sveta pa ni kovida, stojijo računalniki v skladišču, če sploh so tam na tistih policah računalniki, imaš kaj obsojati in že enkrat nehajte z prejšnjo vlado, vzemi persen, verjemi, pomaga..

      16 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.03.2024 ob 11:47 gost

      Svoboda iz Lendave sere na vsako pridobitev v Lendavi, oni pa do zdaj 2 leti nič od nič..ukvarjajo se z zdrahami in podkopavanjem. Zakaj pa niso proti gaberski telovadnici? Aja tam je doma glavni zdrahar v občini Lendava.

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.03.2024 ob 16:41 gost

      Lendavska Svoboda je še na nižjem nivoju kak parlamentarna. Drugo tak, ne vejo, kak samo proti županu, samo, da je proti, pa če so ideje dobre ali slabe, samo, da je kontra, da bi pa kaj probali oni kaj nardit, to pa je za njih znanstvena fantastika, srati pa kontra vsaki ideji to ve vsak, tudi tisti brez osnovne šole. Glavno, da slediju največjemu mešalcu dreka Suču, ki samo zdrahe dela v negativno smer. Jaz ne vem zakaj ne ostane v parlamentu in ne gnjavi vsepovprek, sicer bo pa Svoboda razpadla, še pred naslednjimi volitvami, tako kot že razpada Mesečeva levica.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.