https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Minister Props obiskal upravno enoto v Murski Soboti

03.04.2024 ob 6:05  

Ministrstvo za javno upravo nadaljuje z obiski upravnih enot z namenom neposrednega dialoga z zaposlenimi, načelniki in končnimi uporabniki javnih storitev. V petek, 29. marca, je minister za javno upravo mag. Franc Props s sodelavci obiskal upravne enote Maribor, Pesnica in Murska Sobota.


Minister je v pogovorih z zaposlenimi ter načelnicama in načelnikom izpostavil, da je ključnega pomena komunikacija, sodelovanje in sprotno reševanje kadrovskih, finančnih in prostorskih vprašanj upravnih enot, kar vpliva na učinkovitost in zadovoljstvo strank ter zaposlenih pri delu. Poudaril je pomembnost izmenjave dobrih praks med upravnimi enotami in čimprejšnjo implementacijo obstoječih rešitev za poenostavitev upravnih procesov, ki lahko prispevajo k bolj učinkovitemu in hitrejšemu reševanju vlog ter pohitritvi upravnih postopkov.

Na vsaki od obiskanih upravnih enot se je minister posvetil aktualnim izzivom oz. temam, ki se nanašajo na posamezno upravno enoto ter v dialogu z vodstvom upravnih enot iskal poti in rešitve za izboljšanje in optimizacijo stanja. 

Med obiski je minister še enkrat izpostavil, da vlada ceni in spoštuje delo javnih uslužbencev na upravnih enotah ter se zaveda, da je njihova vloga ključna za dobro delovanje javnega servisa in zadovoljstvo uporabnikov, kakor tudi za dvig kakovosti javnih storitev. Potrdil je zavezanost vlade k iskanju učinkovitih rešitev za izboljšanje pogojev dela. Pri tem pa poudaril, da so ti izzivi ponekod zahtevnejši, saj so rezultat večletnega zatečenega stanja, a je prepričan, da so z odločnim in skupnim prizadevanjem vsekakor dosegljivi.

Sogovorniki so se na srečanjih dotaknili tudi prenove plačnega sistema v javnem sektorju. Minister je na to temo pojasnil, da vlada odpravo nesorazmerij v osnovnih plačah  in uvrstitve delovnih mest na novo plačno lestvico rešuje v okviru celovite prenove plačnega sistema v javnem sektorju, s predstavniki sindikatov javnega sektorja, tudi reprezentativnimi sindikati upravnih enot, pa poteka tudi pogajalski proces z aktivno izmenjavo predlogov, ki sledijo javnofinančnim zmogljivostim.

Ministrstvo za javno upravo bo v naslednjih tednih nadaljevalo z delovnimi obiski in dialogom na upravnih enotah, z namenom boljšega razumevanja potreb in izzivov, s katerimi se soočajo upravne enote po vsej državi. Cilj obiskov je ne le izboljšati trenutno stanje, ampak tudi okrepiti medsebojno sodelovanje, komunikacijo in s tem zaupanje med vlado in zaposlenimi v upravnih enotah, poroča Ministrstvo za javno upravo. 

Foto: Ministrstvo za javno upravo

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2024 ob 7:38 gost

      Zaradi teh nekaj že večkrat prežvečenih floskul pa se mu res ni bilo treba priti obračat v Mursko Soboto. Minister Svobode pač.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2024 ob 7:46 KDO JE PROPS ???? gost

      Za tega ministra pa bokibogme nisem še nikoli slišal, ja kje pa ta špila ??? Ali on ne štrajka ? SAJ JIH PA NIHČE NE POGREŠA, ČE ONI STAVKAJO, kar je samo dokaz, da jih je 50 % viška . REŠITEV : Teh 50 % dati delat v proizvodnjo kjer rabijo delavce, ostalim polovico, ki jih ostani dati primerne plače pa da delajo kot se dela. V dobi digitalizacije, ko lahko sam urediš skoraj vse od doma, teh pa čedalje več zaposlenih. Isto velja za ostale privilegirance v državni upravi - sodnike, tožilce itd. ki bi najbolj morali biti za vzor kako se 8 ur dela na delovnem mestu, ne pa da med delovnim časom opravljajo nakupe in vse ostale pizdarije, samo da niso na delovnem mestu. Ampak to še zdaleč ni zadosti, če so samo na delovnem mestu, TAM MORAJO DEJANSKO DELATI IN MERITI NJIHOVO STORILNOST.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2024 ob 8:11 gost

      Do je Janez Janša in Milan zver. Kera dva kretena iz stranke SDS evropska novinarska srenja uvršča med prejemnike podkupnina iz ruske dume. Saj normalnemu Slovencu je vse jasno če podpiraš madžarskega Orbana keri striktno liže,,,,, rit,,, Putinu,,, potem si tudi ti njegov zaveznik.. Samo razlika je ta med Janšo in zverom da Putina podpirata prikrito Orban pa to javno dela. Samo hujši so tisti ki to delajo zahrbtno kot SDS to počne.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.04.2024 ob 8:16 gost

      Janša in Zver evropski poslanec SDS stranke bi prodala svojo mater za denar kamoli nebi prodala en posrni intervju. Vse za stranko kera se kiti z krščanskmi vrednotami. Ti so najhujši lažnivci lopovi tajkuni lobisti oligarhi. Bolj so v prvi vrsti pri maši hujši so. Samo so pozabili da vse to spremlja tisti od zgoraj eden in edini,,,, Bog,,,, keri jih bo postavil pred sodnika.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2024 ob 8:27 gost

      SDS: Andrej Mešič bi popravljal napake starega vodstva, Karlo Šoš ob močnem izzivalcu še kalkulira, o kandidaturi razmišlja tudi Bojan Petrijan.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2024 ob 9:26 gost

        vupan, ka na volilni konferenci zmaga Mešič, ki je najbolj izmed teh treh sposoben in prevzeme tudi regijsko koordinacijo SDS v Pomurju! Ne razmin, kak toga ostareloga gospoda Janša že neje zamenjau!?

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.04.2024 ob 9:19 gost

      Stranka SDS je v Sloveniji adina ki že 33 let funkcionira na političnem parketu. Niso pa naredili,,, NIČ NIČ NIČ za Slovence in za Slovenijo v celoti. So pa pognali veliko plevela v Sloveniji oligarhe, kapitaliste vseh vrst, lobiste, tajkune vseh vrst. Vse te golazni pa prihajajo iz kroga SDS. Se pa financirajo z denarjem davkoplačevalcev glupi Slovencev kot jih imenuje Janez Janša in njegovi zavezniki.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.04.2024 ob 11:03 gost

      ŽIVEL JANEZ JANŠA

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.04.2024 ob 11:05 gost

      https://siol.net/novice/slovenija/neuradno-izgnani-ruski-diplomat-po-sloveniji-delil-podkupnine-630654

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.04.2024 ob 11:26 ..... gost

      v javnm sktorju vse nad 40 let delovne dobe v upokojitev, ne da lenarijo in pripravljajo pot za vnuke, ki se bodo zposlili komaj čet 10 let, torej bodo ti, ki ne vedo prižgati računalnika še vedno delali najmanj 10 let.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.04.2024 ob 12:04 123 gost

      Tele saj javno upravo nismo volili oni so tam celo delovno dobo

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.04.2024 ob 12:17 gost

      11.48,,,,,ti si res eden Janšev pijan podpornik. Kajti niti tega nisi sposoben skonati koga se voli in zakaj. Edino na zabii tintari imaš napisano Januš grozni ti si moj idol. Nekoč so si hitlerovi hlapci tui grafirali njegovo podobo na čelo. Ponjegovem zlomu so si pa morali kožo iz čela odstranjevati. Tudi tebe dedak čaka ista usoda ko se mešalcu dreka v Sloveniji 33 let izteče rok trajanja. Kajti že je zelo blizo ker za jim smrdi po naftalina.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2024 ob 12:23 gost

        teliček eden, vej pa zakone sprejema državne zbor, kere smu volili, oni lehko tou premenijo........ rejsen nesmeš več piti ;-)

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.04.2024 ob 12:23 gost

      9.26,,,,,res si kreten. Od gdaj pa je Janez Janša gospod. Halo on je tovariš od glave do pet. Človek keri ima rdečo knjižico ne more biti gospod. Človek keri z intervjuji podpira Putina ne more biti gospod. Štefkaš kreten SDS hlapec. Res ste v stranki SDS polpismeni kreteni.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.04.2024 ob 13:04 gost

      Janez Janša je general ko sedi na wc školjki. Ti pa njegova wc ščetka kera je v pripravi za njegovo posrano,,,, rit,,.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      03.04.2024 ob 13:07 gost

      Hi, hi, hi oslek januša goznuga. Res si hlapec in oproda iz srednjega veka. Ker v 21 stoletji nisi dojel da hlapcev več ni pa tudi dvorski norčeki so izumrli.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      03.04.2024 ob 14:04 gost

      ka ti bedak se san s seboj dopisuješ

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      03.04.2024 ob 14:14 gost

      In zakaj ne bi podporo Putina,a ukrajinski kokainček je boljša izbira?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      03.04.2024 ob 14:35 gost

      Nej,ti si ukrajinski Lolek

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      04.04.2024 ob 0:40 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.