https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina proda stanovanje ob športnem parku

03.04.2024 ob 13:45  

Občina Kobilje prodaja stanovanje ob športnem parku po izhodiščni ceni 27 tisoč evrov. Ponudniki morajo oddati ponudbo do 23. aprila do 12. ure.

Občina Kobilje je na svoji spletni strani objavila javni razpis za prodajo stanovanja z javnim zbiranjem ponudb. Predmet prodaje je stanovanje pod zaporedno številko 4 v skupni izmeri 49,50 kvadratnega metra.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju poslovno stanovanjske stavbe na naslovu Kobilje 16 a, 9227 Kobilje, v katastrski občini 144 Kobilje z ID oznako stavbe 585. Pravno stanje nepremičnine, ki je predmet tega javnega zbiranja ponudb, je urejeno.

Pri prodaji posameznega dela v etažni lastnini imajo drugi etažni lastniki predkupno pravico. Za nepremičnino je sklenjena najemna pogodba z najemnikom za nedoločen čas, kateremu bo nepremičnina v primeru neuveljavljanja predkupne pravice s strani drugih etažnih lastnikov v skladu s pravili OZ za uveljavljanje predkupne pravice ponujena v odkup po ceni najugodnejše oz. najvišje ponudbe. Nepremičnina je brez bremen. Etažna lastnina je vzpostavljena.

Vir: GURS

Izhodiščna cena stanovanja je 27 tisoč evrov. V izhodiščno ceno ni vključen davek na promet nepremičnin in notarski stroški, ki jih je dolžan plačati kupec.

Ponudniki morajo do izteka roka za oddajo ponudbe plačati varščino, ki znaša 10 odstotkov izhodiščne cene, saj je potrdilo o plačilu obvezni sestavni del zavezujoče ponudbe. Več informacij najdete tukaj.

Popolno ponudbo z vsemi prilogami je treba posredovati prodajalcu do 23. aprila 2024 do 12. ure. Komisija bo prispele ponudbe javno odpirala 24. aprila 2024 s pričetkom ob 13. uri na sedežu Občine Kobilje.

Naslovna fotografija: posnetek zaslona (google.maps)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2024 ob 0:39 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2024 ob 1:00 Ali gre za zlorabo gost

      zurnal24.si/slovenija/kazensko-naj-bi-ovadili-direktorja-republiskega-stanovanjskega-sklada-421474

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.04.2024 ob 22:08 Primorec gost

      27keur za 50m2 stanovanja? A je to prvoaprilska šala? V Portorozu je to 200keur+

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.