https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Začasno bo prekinjena oskrba s pitno vodo

13.04.2024 ob 11:30  

V naselju Lukavci bo v nedeljo prekinjena oskrba s pitno vodo.

Javno podjetje Prlekija obvešča uporabnike pitne vode v naselju Lukavci, da bo jutri, 14. aprila, predvidoma od 7. do 13. ure prekinjena oskrba s pitno vodo zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v naselju Lukavci.

Priporočajo, da pred ponovno uporabo pitne vode, opravite izpiranje interne inštalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustite vodo teči tako dolgo, da se ta ponovno zbistri, oziroma se na ta način interna vodovodna inštalacija odzrači.

* Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2024 ob 22:59 Nebo nafte in ne vode gost

      Zamujen politika https://youtu.be/AQ7gaMWlHek https://www.24ur.com/novice/tujina/iran-zasegel-naftni-tanker-zda-tehran-nadleguje-plovila.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.