https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah postavili mlaj, kresovanje združili s festivalom okusov

01.05.2024 ob 14:00  

Na predvečer praznika dela so se po Sloveniji dvignili številni mlaji in zagoreli mnogi prvomajski kresovi, prav tako je bilo tudi Moravskih Toplicah.


Letošnje kresovanje in postavitev mlaja v središču Moravskih Toplicah je potekalo s Pihalnim orkestrom Murska Sobota ter glasbeno skupino Plamen. Nastopili so tudi učenci Osnovne šole Bogojina. Z nagovorom jih je pozdravil podžupan Sašo Koca. 

Sledilo je postavljanje mlaja v spremstvu pihalnega orkestra in prižig kresa. 

Dogajanje so popestrili s festivalom okusov, kjer so obiskovalci lahko okusili prave prekmurske dobrote, hkrati pa so lahko podprli lokalne proizvajalce z izdelki in pridelki na stojnicah. Prav tako ni manjkalo bogate kulinarične ponudbe. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.05.2024 ob 15:01 Zmlaj gost

      youtu.be/oA3RwtmqCOw https://siol.net/trendi/vedezevanje/kitajski-horoskop-2024-zmaj-bo-prinesel-sreco-tistim-ki-znajo-obvladati-sebe-622972

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.05.2024 ob 18:34 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.05.2024 ob 17:25 Geza Mezga gost

      Sem Geza Mezga iz Čikečke vasi, sicer živim v Ljubljani s priležnico. Ob vikendih in praznikih pridem domov kjer pojebem vse kar leze in gre. Perje leti vse naokrog, če slučajno katero zanima jebanje me pokličite in pridem na dom in porinem globoko. Pa še naprej želim lepe praznike. Stoji mi non - stop.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.05.2024 ob 17:32 Markojca gost

      Vaj jes bi te štela sprobate. Jave ge kak se vidiva dobiva pa vdareva party!!!!! Samo moj Đofe če tou zvejde te bouje!!!!!! Bouge tije Geza Mezga...............

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.05.2024 ob 21:52 Geza Mezga gost

      Markojca jaz sem za, sem obrezan kot sliva, če te to ne moti...........

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.05.2024 ob 15:52 Strupen gost

      youtu.be/BARSMmVcYIk

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.