https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se lahko odpravite ta konec tedna?

03.05.2024 ob 18:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.



Petek, 3. maj

MIKK: Odprtje razstave in Dnevna soba s posluhom

Danes, v petek, 3. maja, se obeta poseben večer v Mladinskem informacijsko-kulturnem klubu (MIKK). Ob 18. uri bo otvoritev razstave "Odprto obrobje: Jurij Hartman – Blank Tee", ki bo razkrivala umetniški svet Jurija Hartmana. Po razstavi ob 19. uri sledi še dogodek "Dnevna soba s posluhom: Grunge", ki bo prinesel nostalgične vibracije tega glasbenega žanra.

Koncert skupine Žuta Minuta v Gornji Radgoni

Ob 20. uri bo v Mladinskem centru Gornja Radgona za ljubitelje žive glasbe potekal koncert skupine Žuta Minuta, ki obljublja nepozaben glasbeni večer.

Sobota, 4. maj

Vikend belgijskih vafljev in vaniljevega sladoleda v Tropskem vrtu

Za ljubitelje sladkih užitkov bo v soboto in nedeljo, 4. in 5. maja, v Tropskem vrtu v Dobrovniku pripravljen Vikend belgijskih vafljev in vaniljevega sladoleda, kibo zagotovo zadovoljil vaše brbončice.

26. sejem starih stripov 

V soboto, 4. maja, se obeta 26. sejem starih stripov na Grajskem dvorišču, ki ga pripravlja MIKK v sodelovanju s Striparno Oblaček.

Proslava 100 let prostovoljnega gasilskega društva Žižki

V Žižkih bodo obeležili 100-letnico prostovoljnega gasilskega društva Žižki, hkrati pa tudi občinski praznik Občine Črenšovci s celodnevnim dogajanjem in večerno zabavo s Poskočnimi muzikanti.

Regijsko srečanje tamburaških skupin in orkestrov Pomurja v Lendavi

V Gledališki in koncertni dvorani Lendava se bo v soboto ob 19. uri odvijalo regijsko srečanje tamburaških skupin in orkestrov Pomurja, kjer bodo obiskovalci lahko uživali v zvokih te tradicionalne glasbene dediščine.

Velika zabava ob 100. obletnici gasilstva v Bakovcih

Ob 100. obletnici gasilstva v Bakovcih se obeta velika zabava z ansamblom Modrijani, ki bo pričela ob 19. uri.

Nočno gasilsko tekmovanje in zabava v Strukovcih

V Strukovcih pa se obeta 8. nočno gasilsko tekmovanje in zabava, kjer se bosta zvrstila skupini Blue Planet in Vzrock, dogajanje pa se bo pričelo ob 20. uri.

Jubilejni 10. nočni pohod v Krncih

Za ljubitelje nočne rekreacije bo v Krncih potekal jubilejni 10. nočni pohod, ki se bo začel ob 22. uri pri vaško-gasilskem domu.

 Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.05.2024 ob 18:20 gost

      Ge bun pa Mel svojo veselico. V zidanici bo veselo pilo in pelo se bo na polno pa tudi zaplesali bomo. Zato hvala bogu za lepo vreme.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.05.2024 ob 21:40 gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐢𝐳𝐖𝐨𝐫𝐤𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.