https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prvomajski pohod Turističnega društva Gradišče na Obalo

05.05.2024 ob 6:00  

V soboto, 4. maja 2024, je Turistično društvo Gradišče organiziralo izjemno priložnost za vse ljubitelje narave in rekreacije. Pod geslom "Pojdi z nami v Ankaran" je bil organiziran rekreativni pohod po priljubljeni Beblerjevi poti, ki je popeljala udeležence skozi čudovite ankaranske zalive.


Zbor je bil ob 5. uri zjutraj v Gradišču, od koder so se pohodniki odpravili na potovanje proti morju.

Opremljeni s primerno obutvijo, sončno kremo in dobro voljo so se pohodniki podali na pot, oboroženi s pohodnimi palicami in nahrbtniki polnimi malic ter pijače. Med potjo so lahko uživali v prvih sončnih žarkih dneva in osvežujočih morskih vetričih. Sedemkilometrska pot je bila odlična priložnost za sprostitev ob morskem zraku in čudovitih razgledih.

Dogodek je bil zelo uspešen, saj se je prirediteljem pridružilo veliko število udeležencev. Turistično društvo Gradišče se zahvaljuje vsem, ki so se udeležili prvomajskega pohoda ter vabi vse, da se pridružijo prihodnjim dogodivščinam.

Posebna zahvala gre tudi Jagodnemu kotičku za prijazno gesto delitve prvih letošnjih jagod.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Turistično društvo Gradišče

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2024 ob 15:13 gost

      Kak pohod je to če je zadaj parkiran avtobus. Halo debili.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.05.2024 ob 19:30 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.05.2024 ob 19:30 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.