https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kakšen bo vpliv vremena na počutje ljudi?

05.05.2024 ob 11:05  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes popoldne in jutri delno jasno, v hribovitem svetu zahodne Slovenije lahko nastane kakšna ploha. Pihal bo jugozahodnik.

Popoldne bo večinoma sončno, več jasnine bo v vzhodnih krajih. Predvsem v hribovitih krajih na zahodu bodo možne posamezne plohe. Pihal bo jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 24 °C.

Jutri bo delno jasno, več oblačnosti bo občasno v zahodni Sloveniji. Na severozahodu bodo možne manjše krajevne padavine. Še bo pihal jugozahodnik, ki se bo čez dan okrepil. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13 , najvišje dnevne od 19 do 25, na severozahodu okoli 17 °C, navaja Agencija za okolje.

Kakšni so obeti?

V torek bo spremenljivo do pretežno oblačno, s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne. Ponekod bo še pihal jugozahodnik.

V sredo bo spremenljivo s krajevnimi plohami in nevihtami. Zapihal bo severovzhodnik.

Vpliv na počutje?

V nedeljo bo vpliv vremena na počutje ugoden in vzpodbuden. V ponedeljek se bo vremenska obremenitev nekoliko povečala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2024 ob 16:14 Džaože/Df gost gost

      Her Karel, najprej mi daš ime Džaože, ko ga začnem uporabljati me imenuješ Df, kaj bo naslednje? A še nisi pogruntal, da te več kot 90% (ljudi z mano vred) na tem portalu samo provocira, zaradi tvoj blesavih titoistično čebinarskih komentarjev? A boš sploh kdaj pogruntal, da so ljudje siti tvojega politikantstva in pogrevanja zgodovine (kakršna koli je že bila)? Verjetno ne, saj je nebo v tvojem svetu drugačne barve, kot v našem, ki je neobremenjeno s titoisti, čebinarji, levimi, desnimi, črnimi, rdečimi, zgornjimi, spodnjimi, ipd…. Uživaj v svojem svetu, jaz pa ti bom včasih napisal kakšno, da ti malo dvignem pritisk.😂

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.05.2024 ob 16:32 Karel K. gost

      Zelo slabo vpliva to vreme na ljudi, kot je gornja falanga imenovana Džaože/Df gost. Na žalost nam državljanom ljudje s takšnimi karakteristikami in vremenskimi vplivi krojijo vsakdanje življenje, razvoj in državno ureditev. To je človek z več obrazi kateri se ponosno izdaja za človeka z znanjem samo zaradi tega, ker provocira resnico, objektivnost in poštenost. Nekdo mu je zapisal resnico na ta račun z naslednjim stavkom "Busybee gost Df pa ti si absolutni zmagovalec lige bedakov brez konkurence🤣🤣💪💪💪. Temu se lahko vsi umsko uravnovešeni ljudje pridružimo, paq naj nas je kot on to prognozira 10 odstotkov, saj se on ima za 90 odstotkov pomembnega. Na našo žalost in njegovo veselje, so premnogi obupali in so se umaknili. Jaz se ne bom umaknil in bom nadaljeval s svojimi komentarji. Zares je tako velik bedak, da so to, kar on piše komentarji, pa niso to so le zbadljivke, na katere se lahko odzoveš samo s posmehom-ciničnimi pripombami, da mu zagreniš življenje in potem se razpištoli s svojim repertoarjem žalitve hinavstva, barbarskih pridevnikov na račun tistih kateri mu ne odobravamo njegovih norosti, zavajanja javnosti. Jaz se ne oziram na to, če je kdo sit mene sli ne, vem, da so me siti takšni kot si ti, hinavci lažnivci, torej titoisti gledano z zornega kota resnice, saj se jim izmika priložnost, da bi skrili svoje titoisitčne zločinske dosežke v zadnjih 80. letih. Torej ne trudi se s temi titoističnimi floskulami, ko pomenijo prepričevanje nasrotnika-sovražnika, da nima prav, da bi mene s pomočjo njih spravil s tega portala. Nimaš nobenega sledilca, somišljenika, le Pomurec ti daje možnost, da si daješ prav sam svojim komentarjem. Ti meni ne dvigneš nobenega pritiska, s svojimi podobnimi zapisi dviguješ le negativno intelektualno raven vse tja do bedastega zmagovalca.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.05.2024 ob 16:57 Karel K. gost

      To je mnenje uradne pravne institucije Slovenije o tebi in tvojih po tvojem okusu provokativnih pisanjih. Seveda kot titoističnega privilegiranca te v Sloveniji nihče ne more tožiti, saj je to Sizifovo delo, saj te ščiti titoistična imuniteta pred vsemi barabijami, ki jih počeš, kot Jankoviča kot najbolj razvpitega političnega privilegiranca v tej državi. "Iz prejetega e-sporočila izhaja, da gre za sum storitve kaznivega dejanja Razžalitev, ki se, kot je že zgoraj navedeno, preganja na zasebno tožbo oškodovanca. Lep pozdrav, POLICIJA/POLICE Generalna policijska uprava/General Police Directorate Uprava kriminalistične policije/Criminal Police Directorate Oddelek za terorizem in ekstremno nasilje/Counter-Terrorism and Extreme Violence Division Litostrojska 54, 1000 Ljubljana, Slovenia

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2024 ob 17:35 Džauže/Df gost

        Se že veselim zasebne tožbe😂 Glede na vse tvoje ”zmage” na sodiščih sem najebal😂😂😂!

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2024 ob 18:26 Karel K. gost

        Ne piši več nobene črke, kaj šele besede, saj se vedno bolj izdajaš, da si butec, analfabet. Saj sem ti napisal, da te ne bom tožil, ker ste v Sloveniji vi privileghirani titoisitčni priskledniki zaščiteni kot medvedi. Da je to res, da si privilegiran si potrdil z drugim stavkom tvojega gornjega zmazka, ko veš, da nimam nobene priložnosti, da bi lahko to tožbo dobil, saj kot neprivilegirani nimam proti vam nobenih možnosti, čeprav ste vi povzročitečji namernih krivic, zločinov, Udbovskih zasledovanj in preganjanj.

        0 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2024 ob 18:31 Džaože/Df gost

        Oh, zdaj pa mi je odleglo. Verjetno te je po tolikih ”dobljenih” tožbah končno srečala pamet! Sodišča so naša!🫵🏻

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.05.2024 ob 18:40 Karel K. gost

      Jaz v svojem življenju nikogar nisem tožil, zato nisem izgubil nobene tožbe. Ko ste pa vi titoisti s podpisom nekdanjega uslužbenca UDBE proti meni uprizorili politično motiviran sodni proces, da bi me utišali in karierno onemogočili, pa nisem imel nobene možnosti, da bi ta spor dobil. Zato ne piši več neumnosti, saj se umsko popolnoma diskreditiraš, ko ne razumeš nobenih elementarnih pravil in izrazov. Niso me uspeli utišati, zdaj so najeli tebe, da bi me na tem portalu utišal. Sem prepričan, da na ta način dobro živiš, saj te dobro plačujejo. Morda prodajaš med in šnops brez davkov.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2024 ob 19:03 gost

        https://www.tax-fin-lex.si/Dokument/Predogled?rootEntityId=6691389f-c415-4ea6-880d-42bf80a8d34b&returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.tax-fin-lex.si%2FDokument%2FPodrobnosti%3FrootEntityId%3D6691389f-c415-4ea6-880d-42bf80a8d34b

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2024 ob 19:05 gost

        https://www.tax-fin-lex.si/Dokument/Predogled?rootEntityId=b171d5b1-b39d-468d-aafb-7c0c69379716

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2024 ob 19:09 Džauže/Df gost

        Še veliko je te nesnage po netu, pa se mi več ne da zajebavati s tabo. Ko zopet napišeš kakšno bedarijo, pa se oglasim. Ali pa tudi ne, saj non-stop pišeš bedarije, pa močno si me prestrašil s svojimi grožnjami🤪😂🤣

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.05.2024 ob 19:02 gost

      https://www.moravske-toplice.si/assets/meetings/27_seja/kozic-karel.pdf

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.05.2024 ob 19:21 Lendavski nadvojvoda gost

      Evo,ko pimplek ne stoji,niti do stranišča ne zdrži,si kak Károly,ves besen in posran.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.05.2024 ob 19:29 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐄𝐬𝐡𝐨𝐩𝐂𝐫𝐚𝐳𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.05.2024 ob 19:44 Karel K. gost

      Pa si zapisal, da več ne boš pisal, pa si že spet napisal tri. Veš, ti si za mene nepomemben človek in še kaj. Za mene so takšni klečeplazci, manipulatirji, diskreditatorji, žaljivci...., kot si ti slabiči in umsko izkrivljeni ljudje, narcisi kateri mislijo, da so pomembni v človeški skupnosti. Preganja jih manvrednostni faktor kateri je njihov življenjski sopotnik in genski zapis.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.