https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kar trije stand up večeri v prihajajočih dneh

23.05.2024 ob 19:00  

V prihajajočem tednu se bo v Pomurju ponovno dogajalo. Izbirate lahko med kulinaričnim razvajanjem, glasbenimi in kulturnimi dogodki ali pa obilico smeha. Zagotovo se najde kaj za vas – preverite.

Petek, 24. maj

Sočna vilica 

V Slovenski ulici v Murski Soboti se začenja nova sezona festivala ulične kulinarike Sočna vilica. Na prvi letošnji Sočni vilici bo nastopila skupina Best Five, ki je nastala na pobudo pevke Darje Žalik. 

Okusi Prlekije

Na Glavnem trgu v Ljutomeru se bodo predstavili ponudniki prleške kulinarike. Ob degustaciji vin in kulinarični ponudbi bo na Okusih Prlekije poskrbljeno tudi za glasbeno dogajanje. S programom bodo začeli ob 16. uri.

Črni humor v MIKK-u

Prvi Stand up večer tega vikenda bo v petek, ko v Mursko Soboto v organizaciji MIKK-a prihajajo Sašo Stare, Marko Žerjal, Alen Borišek in Aljaž Poredoš. Če ste za črni humor, se jim pridružite ob 20. uri na Grajskem dvorišču.

Sobota, 25. maj

Pestro dogajanje v Gornji Radgoni

V Gornji Radgoni organizirajo v sklopu Tedna vseživljenjskega učenja dogodek Piknik v parku, ki bo potekal med 11. in 18. uro. Pripravljajo ustvarjalne delavnice, likovni in bralni kotiček, družinske igre, cirkuški kotiček, predstavitve folklore, kickboxa in drugo. 

Stand up s štirimi komiki

Na Grajskem dvorišču bodo ob 20. uri ponovno nastopili štirje komiki. Obljubljajo, da bodo Tin Vodopivec, David Gorinšek, Andrej Bakreni in Tim Andrić poskrbeli za to, da vaš večer ne mine brez smeha in dobre volje.

Dogajanje v Dvorcu Rakičan

V Dvorcu Rakičan se bo ob 10. uri začel Eko kul festival, ki prinaša delavnice za vse generacije, program za družine, jahanje konj, vožnjo s kočijo in še več. Lucija Ćirović bo ob 16. uri izvedla predstavo za otroke Zmešnjava iz kovčka.

Veselica z Vražjimi muzikanti

PGD Dokležovje praznuje 100 let, kar bodo proslavili 25. maja z ansamblom Vražji muzikanti. Program bodo začeli ob 17. uri s proslavo, ob 19. uri pa bodo nastopili Vražji muzikanti.

Dejan Vunjak in Brendijeve barabe

V Petajncih bo nastopil Dejan Vunjak s skupino Brendijeve barabe. Ob 100. obletnici PGD Petajnci pripravljajo še napihljiva igrala za otroke, tradicionalno hrano in bogat srečelov.

6. obletnica z Miranom Rudanom 

25. maja pa bo veselo tudi v Ljutomeru, saj bo Kavarna Gaš obeležila 6. obletnico delovanja. Iz simpatične kavarne se selijo na večje prizorišče, hipodrom, kjer ob 15. uri pripravljajo dogajanje za otroke, od 17. ure naprej ponudbo hrane, ob 19. uri pa se začne glasbeni program. Nastopil bo Miran Rudan s skupino InDesign. 

* Foto: Arhiv Pomurca.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2024 ob 19:19 gost

      Najbolj bo veselo na sočni vilinci. Kajti javna uprava itak nič nedela ker kao štrajka. Zdaj pa niti tisti 3 nebodo delali keri so še delali.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.05.2024 ob 20:59 Lendavski nadvojvoda gost

      Kaj je to "stand...",to so kreteni,ki me riktajo za bedaka,so manj od mene,Lendavski Ferenc je zvezda ....

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.