https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

BTC Murska Sobota praznuje s pestrim dogajanjem

17.05.2024 ob 13:20  

BTC Murska Sobota, ki je decembra praznoval svojih 25 let, tudi letos deluje na polno. Letos obeležujejo tudi 70. obletnico BTC-ja kot celote.


Kot je povedal direktor murskosoboškega BTC-ja Mitja Horvat, so ponosni na njihove dosežke in z velikim navdušenjem gledajo v prihodnost.

V prihodnjem tednu, natančneje 25. maja, prirejajo Festival nakupov in zabave. Gre za tradicionalni dogodek, ki bo letos še posebej pester in drugačen.

Vir: BTC City Murska Sobota

Želijo si čim večje sodelovanje lokalnih ponudnikov, društev in zavodov, zato so pripravili bogat program, ki bo vključeval otroške predstave, kolesarski maraton BTCiklin, turnir v košarki 3 na 3, obisk ljutomerskih kasačev, predstavitev Jeep kluba Veterani ter glasbene nastope.

Vrhunec dneva bo obisk priljubljenega Challeta Salleta in še eno presenečenje, ki ga še ne smejo razkriti. Vabljeni, da se jim pridružite – ne bo vam žal!

BTC Murska Sobota ni le nakupovalni center, ampak stičišče generacij. Nudijo veliko več kot zgolj nakupovalno izkušnjo – pri njih se lahko družite v prijetnih lokalih, sodelujete na številnih dogodkih in uživate v pestrem programu skozi celo leto.

Veseli so, da bodo kmalu odprli vrata prve prodajalne Prima pohištva v Sloveniji, kar bo prineslo dodatne zaposlitve in nove zanimivosti za obiskovalce centra.

 

Zaradi prihoda novega najemnika so prenovili in razširili določene prostore, zato bodo naslednji teden predstavili vse novitete v BTC Murska Sobota. Jeseni pa pričakujejo tudi odprtje Bodifit centra v objektu Kratochwilla. Poleg tega pripravljajo prostor za nov koncept Street fooda, ki bo obogatil njihovo kulinarično ponudbo.

BTC Murska Sobota se veseli prihodnosti in nadaljevanja zgodbe uspeha. 

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija