https://www.lust.si/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pred nami oblačni in deževni dnevi

20.05.2024 ob 8:20  

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastale posamezne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 26 °C.


Ponoči se bo pooblačilo. Krajevne padavine, deloma plohe in nevihte, bodo od jugozahoda zajele večji del Slovenije. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18 °C.

Jutri bo povečini oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Možni bodo tudi močnejši nalivi. V notranjosti Slovenije bo sprva pihal vzhodnik, ob prehodu vremenske fronte pa bo čez dan zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 23 °C.

Obeti

V sredo bo spremenljivo z občasnimi krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše v severni polovici Slovenije. Vmes bodo tudi nevihte. Pihal bo veter zahodnih smeri. Tudi v četrtek bo spremenljivo s plohami in nevihtami. Ponekod bo še pihal jugozahodnik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2024 ob 9:17 Slabilon gost

      24ur.com/popin/glasba/79-letni-stewart-v-stozicah-se-vedno-dovolj-seksi youtu.be/4aB0O2936ZI

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.05.2024 ob 1:59 selena333 gost

      Hi i love sex my contact here https://vipdeit.com/sex26.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.