https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti podelili Pomurske raziskovalne nagrade

29.05.2024 ob 15:00  

V Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota je danes Pomurska izobraževalna fundacija podelila pomurske raziskovalne nagrade.

Pomurska izobraževalna fundacija - PIF je že 22. leto zapored podelila nagrade tistim, ki so se ob zaključku študija najbolj odlikovaliZbrane sta nagovorila pomurski akademik Mitja Slavinec in podžupan Mestne občine Murska Sobota Timi GombocPrav tako jih je nagovoril predsednik slovenske akademije znanosti in umetnosti, Peter Štih.

Nagrado akademika Antona Vratuše za najboljše magistrsko delo s področja družboslovja in humanistike sta prejeli Špela Kovačič in Martina Lebar

Nagrado za Najboljše magistrsko delo s področja naravoslovja in tehnike je prejela Polona Kovačič. Nagrado za Najboljšo doktorsko disertacijo pa je prejela dr. Monika Sobočan

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2024 ob 15:14 gost

      Čestitke nagrajenkam!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.05.2024 ob 17:48 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 9,000-37,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2024 ob 15:59 Ethel Stratton gost

      Uporabljam spletno poslovno priložnost, za katero sem slišal, in zaslužil sem tako velik denar. Res je uporabniku prijazen in tako sem vesel, da sem izvedel zanj........ Evo, kaj počnem. Za več podrobnosti obiščite————————_𝐖𝐰𝐰.𝐞𝐚𝐫𝐧𝟓𝟒.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2024 ob 18:33 Angela gost

      Čestitke vsem nagrajenkam, tokrat so same ženske, lepo. Pogumno naprej.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.05.2024 ob 19:19 gost

      https://mladizdravniki.si/deset-polomij-te-vlade/

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.05.2024 ob 19:22 Lendavski nadvojvoda gost

      Povejmo,današnji diplomci imajo nivo višješolskega izobraževanja,magistri ne dosegajo klasično univerzitetno diplomiranih,doktorji so okoli gležnjev pravih profesorjev fakultetskih.Dno dna.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.05.2024 ob 7:56 lublana je bulana gost

        Bravo, same mariborske študentke, ljubljanski študij je out. Se vidi ka je Mičo v Maribori

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.