https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Goričkem 56. shod Evangeličanske humanitarne organizacije - Podpornica

Grad, 09.06.2024 ob 12:00  

Pri Grad na Goričkem je danes potekal 56. shod Evangeličanske humanitarne organizacije Podpornica.

Shoda evangeličanske humanitarne organizacije Podpornica se je udeležila tudi predsednica republike Nataša Pirc Musar.

Foto utrinke najdete na spodnjih fotografijah.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2024 ob 15:20 gost

      Pogrešan janez Janša jože Horvat grims tunin. Ti debili so za časa vlade janeza Janše vedno sedeli v prvi vrsti. Kao neki kristjani se vedno morajo sedeti v prvi vrsti "čeprav niso na vladi.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2024 ob 16:46 123 gost

        Budalo desničarsko ti zgoraj našteti hodijo v rkc, kar je velika razlika, gospod Leon je pravi človek za razliko od štumfa ki odganja vernike

        16 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2024 ob 16:21 smrkci gost

      Vsi ki se predajate fotografom si ne mislita da vam bo bog pomagal,ker ste že vsi pri hudiču,toliko ste naredili slabega nam navadnim smrtnikom.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2024 ob 16:33 Karel K. gost

      Tudi t a slovenka cerkev imenovana Krščanska se je politično strankarsko podredila politično strankarsko dvema v Sloveniji dovoljenima opcijama. Reterane so na strani trdih Kučanovih titoistov, painci pa na strani Kučanovega učenca Janeza Janše. Torej je pri Gradu bil združeni zbor civilne-posvetne in krščanske politične stranke v Sloveniji. Civilno sta zastopala Musar in Pirčeva. Ker je to bil dobrodelni shod, sta zagotovo darovala kakšen milijon od tistih nekaj deset ali sto katere sta si pridobila na temelju uporabe slovenskega invalidnega pravnega reda. Oče Novaka mlajšega sicer škofa ali predsednika te evangeličanske politične stranke se obrača v grobu, ko vidi sina, da se druži in podpira titoistično politično stranko katera je v preteklosti preganjala tudi evangeličanske duhovnike in so v njenem imenu bili storjeni od leta 1941 naprej v Sloveniji strahotni zločini nad slovenskim svobodoljubnim, sposobnim, resnicoljubnim narodom. Le politično in rodbinsko pravoverni že ves čas uživajo.

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2024 ob 16:50 Štef gost

        Karel K to so evangeličanski verniki, sem mislil da si pameten ampak niti osnovnih ver ne ločiš

        12 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2024 ob 17:03 Karel K. gost

        V ihti, da bi me kompromitiral kot kaže vsebina tvojega komentarja, si se prikazal kot neumnež, kateri se dela pametnega nima pa osnovnega znanja. Saj pa sta Evangeličanska in katoliška cerkev Krščaski cerkvi in to jaz pišem zgoraj razločno in razumljivo. Ne pomaga ti nič titoistična usmeritev politična, saj to stran podpirajo le analfabeti kateri dobijo funkcije, čeprav nimajo nobenega znanja in med te spadaš tudi ti. Ti pa že mene ne boš učil o cerkvah in verstvu, ker niti ne poznaš tega osnov.

        4 11 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2024 ob 17:17 gost

      Smrkonja kaj si pa ti sam naredil za sebe da bi ti bilo boljše. Pusti politiko kajti že 33 let nas navadne smrtnike gulijo. Zato pa moramo sami poskrbeti da nam bo boljše. Janez Janša že 33 let sedi v parlamentu najdaljši staž ima pa samo lapa pa lapa pa lapa. Edino pomagal je oligarhom tajkuom in lobistom da so iz miljonarjev postali miljarderi. To pa zato da zdaj z njimi igra golf se vrti po dunajskem plesu za vstopnino tam moraš odšteti 25.000 tisočakov se vozi na jahtah svojih bogatih prijateljev kerim je delil denar z blagajne Slovencev na primer stari baron za medicinsko opremo njegov pregrešno dragi odvetnik abildani z botoksom koperčan njegov finančni svetovalec snežič z 5 magisterijami kupljenimi na tržnici v Bosni itd.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2024 ob 19:36 Štef gost

        Karel K praviš da sta obe krščanski, zdaj pa pojasni glede celibata, marsikaj ti ne razumeš,,osemletke najbrž niti zlahka naredil,,budalo

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2024 ob 18:28 Goričanec gost

      Boukše biti betežen zdrav koak pa zdrav mrtev, najdi sebej .....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.06.2024 ob 19:12 korl gost

      Zelo sem pogrešal na slikah "jaz kot minister". Ka nej bilo pijače.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.06.2024 ob 17:28 gost

      123 in Štef spadata med ljudožerce--zombije ! gnoja

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.