https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Paradižniki LUŠT za vsak okus

11.06.2024 ob 6:05  

Sveži, sočni in barviti paradižniki LUŠT prinašajo svežino na mize Slovenk in Slovencev. Pridelani z ljubeznijo in ročno obrani v trenutku, ko dosežejo popolno rdečo barvo, dostavijo trgovinam že isti ali takoj naslednji dan po obiranju.

Na voljo so tudi na njihovi LUŠTni domačiji v Renkovcih ter Osrednji ljubljanski tržnici.

Dan LUŠTnega paradižnika: dan okusov in veselja

Ne zamudite Dneva LUŠTnega paradižnika! V soboto, 15. junija, od 8. do 17. ure, vas LUŠTovci vabijo na Luštno domačijo v Renkovcih. Pripravili so posebno akcijo: ob nakupu enega kilograma Grozdastega paradižnika LUŠT, dobite kar dva kilograma! Poleg tega vas čaka bogat program z animacijami, nagradno igro in seveda, pokušinami paradižnika. Mojmir Šiftar pa bo pripravil še kuharski delavnici. Vabljeni. Prav LUŠTno bo!


Pridelava paradižnika LUŠT je skrbno načrtovana in izvedena z mislijo na okolje in zdravje ljudi. Paradižniki so obsijani s toplim prekmurskim soncem, v hladnejših delih leta pa so pridelani s pomočjo obnovljive geotermalne energije. LUŠTovci paradižnikom zagotavljajo idealne pogoje za rast, kar se odraža v polnosti, sočnosti, aromi in rdeči barvi paradižnikov.

 LUŠTovci, ki nas s paradižnikom razvajajo že 13. sezono, tudi letos pridelujejo isto sorto Grozdastega paradižnika LUŠT, s katero nas razvajajo že od leta 2012.

Poskrbeli so za široko paleto izbire, tako da bo vsak, ne glede na svoj okus, našel nekaj zase. Poleg Grozdastega paradižnika LUŠT lahko izbirate med različnimi sortami paradižnikov:

• Mali grozdasti paradižnik LUŠT,
• Slivov paradižnik LUŠT,
• Datljev paradižnik LUŠT,
• Češnjev paradižnik LUŠT in
• LUŠTek, mešanica pisanih češnjevih paradižnikov.

LUŠTek nagrajuje! ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT in z malo sreče postanite LUŠTen/na voznik/ca nove Mazde 2 hybrid* za eno leto ali se potegujte za druge privlačne nagrade! Naložite račun, iz katerega je razviden nakup paradižnika LUŠT v skupni vrednosti najmanj 5 evrov z DDV, ali napišite zgodbo dolžine od 500 do 1500 znakov brez presledkov z naslovom »ZaLUŠTam si paradižnik LUŠT«. 

Vsak paradižnik ima svojo zgodbo. Nekateri končajo v solatah, drugi v omakah, nekateri ocvrti, najslajši pa kot prigrizek. Za vse paradižnike pa velja, da so še vedno Sveži. Sočni. Slovenski.

ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT!

* Oglasni prispevek

    Fotogalerija