https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

11.06.2024 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju

TAJNIK OBČINSKE UPRAVE - M/Ž pri OBČINA RAZKRIŽJE. Opis dela: oblikovanje sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv, spremljanje uradnih objav, razpisov, natečajev za pridobivanje sredstev na različnih nivojih za delovanje in razvoj občine, priprava dokumentacij za prijave na razpise, samostojna priprava zahtevnih analiz, razvojnih projektov, informacij, poročil in drugih zahtevnih poročil itd. Trajanje zaposlitve: določen čas, 60 mesecev. Pričakovana izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Ekonomija ali Pravo. Druge zahteve: opravljen ZUP (opravi se najpozneje v 3 mesecih od sklenitve pogodbe); opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv (opravi se najpozneje v 1 letu od sklenitve pogodbe); funkcionalna znanja upravnega vodenja in upravljanja kadrovskih virov (pridobijo se v 15 mesecih od imenovanja na položaj). Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 15. junija.

REFERENT V INŠPEKCIJI ZA VARNO HRANO, VETERINARSTVO IN VARSTVO RASTLIN na OBMOČNEM URADU MURSKA SOBOTA. Opis del in nalog: priprava odločb za odmero pristojbin, izvajanje nalog pisarniškega poslovanja, izdelava enostavnejših gradiv strokovnega področja, izvajanje tajniških nalog, opravljanje enostavnih upravnih nalog, vodenje enostavnih upravnih postopkov na prvi stopnji, oblikovanje in vodenje baz podatkov. Delo je za določen čas 6 mesecev, zaradi povečanega obsega dela, s polnim delovnim časom delom, in trimesečnim poskusnim delom. za določen čas 6 mesecev, zaradi povečanega obsega dela, s polnim delovnim časom delom, in trimesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 12. junija.

ČISTILKA - SOBARICA - M/Ž pri AKTIVA ČIŠČENJE d.o.o., TRZIN. čiščenje hotelskih namestitev v Radencih. delo poteka v dopoldanskem času (6:00 - 14:00 oz. 8:00 - 14:00) ter občasno v popoldanskem, tudi ob vikendih. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 17. junija.

LABORATORIJSKI TEHNIK III (I)- PRIPRAVNIŠTVO - M/Ž pri SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA. Program šest-mesečnega pripravništva. Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna; Medicinska diagnostična in terapevtska tehnologija. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 11. junija.

UPRAVLJALEC CNC IN DRUGIH STROJEV ZA OBDELAVO PLOČEVIN - M/Ž pri ARCONT, PROIZVODNJA BIVALNIH ENOT D.D., GORNJA RADGONA. Opis del in nalog: upravljanje strojev, hidravlične škarje, CNC prebijalni stroji, stiskalnice, CNC krivilni stroji , varilni roboti, nastavljanje strojev in naprav, obdelava polizdelkov in izdelkov v skladu s tehnično dokumentacijo, izvajanje osnovnega vzdrževanja na stroju ter odprava manjših okvar, kontroliranje obdelovancev z merilnim orodjem in ukrepanje s korekcijo nastavitev, korigiranje oz. prilagoditve programov za stroj, opravljanje drugih del v okviru strokovne usposobljenosti. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 16. junija.

VODJA KONTROLE KAKOVOSTI - M/Ž pri GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o. Opis dela: nadzor nad vzorčenjem, preskušanjem in vzdrževanjem kal (kontrolno analizni laboratorij) odobritev vhodnih materialov, med izdelkov, polizdelkov in končnih izdelkov odobritev oziroma sproščanje nefarmacevtskih (kozmetika, prehranska dopolnila/hrana) izdelkov odobritev oziroma sproščanje za nadaljnje faze proizvodnje vhodnega materiala (surovine, ovojnina) za nefarmacevtske izdelke odobritev analiznih izvidov odobritev dokumentacije kontrole kakovosti priprava in odobritev proizvodno – tehnološke dokumentacij organizacija spremljanja stabilnosti in razvoja in obvladovanja sprememb v kontroli kakovosti itd. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.; Kemija. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 18. junija.

SAMOSTOJNI KOMERCIALIST/EKONOMIST ZA TUJE TRGE Z ZNANJEM MARKETINGA IN NEMŠKEGA JEZIKA - M/Ž pri RMB MODULARNA GRADNJA. Naloge: priprava marketinškega načrta za 3 različne trge (Avstrija, Nemčija, Švica), aktivno pridobivanje in raziskovanje novih tržnih priložnosti, samostojna priprava marketinških akcij za pridobivanje inbound ter outbound povpraševanj za naše storitve na nemško govorečem trgu (Avstrija, Nemčija, Švica), skrb za celostno podobo podjetja (izdelava kataloga, cenikov in ostalih medijev), pridobivanje novih strank in skrb za obstoječe stranke v tujini in doma, samostojna priprava in pošiljanje mailingov, planiranje marketinških in prodajnih aktivnosti itd. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 15. junija. Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), smer ekonomija, marketing, oglaševanje in podobno. Pričakujejo vsaj 5 let ustreznih delovnih izkušenj na področju celostnega marketinga za podjetja v storitveni ali proizvodni branži. Zahtevano je odlično znanje nemškega jezika (govorno in pisno) in odlično znanje slovenskega jezika, prednost je pasivno znanje drugega tujega jezika (angleščina). Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca do 15. junija.

SLIKOPLESKAR - M/Ž pri ABC SOLAR družba za investiranje in izgradnjo sončnih elektrarn, d.o.o. Opis del in nalog: vsa dela slikopleskarja (pleskarji/pleskarke ipd. pripravljajo površine stavb in drugih konstrukcij za pleskanje, nanašajo zaščitne in okrasne nanose barv ali podobnih materialov ali polagajo tapete in druge podobne materiale na notranje stene in strope zgradb). Trajanje zaposlitve: nedoločen čas, s poskusno dobo 3 mesecev. Delovni čas: 40 ur/teden, dopoldan. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 29. junija. Delodajalec želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2024 ob 6:57 gost

      Res same bajne službe. Ni evropski poslanec za 9.000 tisočakov za nič dela. Kajti bedaki SDS niso hoteli izdati koliko plače imajo ker so bili strah da njim njihova delavna mesta prevzeme jo glupi Slovenci kot njim pravijo v SDS. So pa jih ti glupi Slovenci in upokojenci kerim je vlada SDS ukradla dostojne penzije izvolili. Po tem rezuplatu so Slovenci hlapci SDS res glupi opravičeno jih imajo v SDS za glupe.

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2024 ob 9:26 gost

        🕊 način komuniciranja je prilagojen njegovim miselno lenim volivcem. Razmišljujoči ljudje se ob pogledu na številke ne morejo načuditi, kako luzer razglaša zmago. Pozabljajo, da ljudje, ki to volijo - ne gledajo številk, ampak le verjamejo in ubogajo, kar jim ,,DUCE,, reče.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2024 ob 8:33 gost

      Ja se bum prijavila za sfetovalku na zavodu za zaposlovanje jer znam jako dobro sfirati Kurzu !

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2024 ob 8:38 gost

      06:57 najbolj glupi si pa ti,ka si že vgojdno tak nori,kak boš še prek dneva.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2024 ob 8:39 gost

      Oooo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.06.2024 ob 9:43 krog gost

      Saj pa tam v Razkrižju ali v bližini je neki Pakistanec visoko izobraženi on ne bi vzel te službe ? To mu je na roko pisano .Cerar je trdil da k nam prihaja visoko izobraženi kader

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.06.2024 ob 18:40 gost

      Kaj je desni buziji koliko referedomov ste dobili v 33 letih vladavine vašega največjega debila skrajno desnega bedaka. Zdaj je začel Tunin govoriti o janši kako je vladal začasa kovida. Kajti njemu se jebe on gre v Evropo za 9.000 tisočakov.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.06.2024 ob 21:42 gost

      Gost 18.40 - J..i se tudi ti... sam s sabo, za koga drugega tak nisi sposoben.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.