https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Župan sprejel odličnjake v Gledališču Park

Murska Sobota, 10.06.2024 ob 12:00  

Danes se je v Gledališču Park odvil že tradicionalni županov sprejem, namenjen priznanju in čestitkam odličnim učenkam in učencem, ki so uspešno zaključili osnovnošolsko izobraževanje.

V šolskem letu 2023/24 je osnovno šolo z odliko zaključilo 86 učenk in učencev iz Mestne občine Murska Sobota, in sicer 20 iz Osnovne šole I, 21 iz Osnovne šole II, 17 iz Osnovne šole III, 6 iz Osnovne šole IV, 6 iz Osnovne šole Bakovci ter 16 iz Glasbene šole Murska Sobota. Izkazali so se tako v šolskih kot tudi v obšolskih dejavnostih. 

Župan Damjan Anželj je izrazil svoje spoštovanje do njihovega truda in vztrajnosti ter jim izročil posebno priznanje - županovo petico, simbolizirajočo izjemnost in navdih za prihodnost. Ob tem je vsem priželel srečno pot v srednji šoli ter nepozabne počitnice, obenem pa jih povabil k udeležbi na različnih poletnih dogodkih, ki jih prirejajo v občini.

To srečanje je bilo priložnost za priznanje trdega dela in predanosti teh mladih posameznikov ter spodbuda za njihovo nadaljnjo pot v izobraževanju in življenju.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 


Vir: MOMS

    Fotogalerija